2777
2789
عنوان

سحر و جادو

315 بازدید | 43 پست

آیا طلسم و سحر و جادو واقعیت داره؟ 

خواهرم با شوهرش خیلی اختلاف دارن یه سری هم میخواستم جدا بشن.. خواهرم دوباره برگشت به زندگی به خاطر دخترش.. الان هم همه چی رو میریزه تو دلش... دیگه با ما درددل نمیکنه که سرزنشش نکنیم... دیروز یه سر رفتم پیشش حال روحیش خراب بود دلم براش کبابه... از طرفی هم نمیتونه طلاق بگیره چون بابا فوت شده مامانم هم مریضه و درامد مامانم هم زیاد نیس... خواهرم هم شغلی و منبع درامدی نداره و اینکه و از بچه اش هم نمیتونه جدا بشه برای همین میسوزه و میسازه... شوهرش مث زمان قدیم به زن مث برده نگاه میکنه که فقط کار کنه و دم نزنه.. حتی براش لباس و وسیله نمیخره... مادرشوهرش هم که وضعیت رو میبینه اصلا پسرش رو نصیحت نمیکنه بلکه خوشحال هم میشه... خیلی با پسرش خوبه مدام قربون صدقه اش میره... همش میگه سختی نکش مواظب خودت باش... هر چی کار میکنی پس انداز نکن فقط بخور... و خیلی چیزای دیگه... و اینکه پسرش هم حرفشو گوش میکنه... میخواستم بدونم میشه مادر شوهرش براشون دعایی گرفته یا طلسمشون کرده؟؟؟ 

شاید یه روزی دلم شاد شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 

طلسم و جادو خرافاتن و هیچ حقیقتی ندارن

این چرندیات مضحک رو تموم کنین لطفا 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
بعید نیس برید یه سرکتاب باز کنید خب گناه داره خواهرت 

نمیدونیم پیش کی بریم.. بعدش ما اصلا عقیده نداریم... ولی اطرافیان میگن وجود داره

شاید یه روزی دلم شاد شد

من یه پیجی میشناسم آموزش های قرآنی خیلی عالی و خاصی میذاره 

اگه خواستی خصوصی پیام بده آدرس پیجشو بدم بهت

خودم نتیجه گرفتم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

حرز امام جواد تهیه کنه ( حرز کبیر)  البته از جای معتبر همون حرفی که به بازوی سمت راست بسته میشه 

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
من یه پیجی میشناسم آموزش های قرآنی خیلی عالی و خاصی میذاره  اگه خواستی خصوصی پیام بده آدرس پیج ...

اگه ممکنه اینجا بذار تا دیگران هم استفاده کنن

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
نمیدونیم پیش کی بریم.. بعدش ما اصلا عقیده نداریم... ولی اطرافیان میگن وجود داره

تا عقیده نداشته باشی ج نمیده 

عزیزانم میشه برای براورده شدنه حاجتم صلوات بفرستین💔💔ممنون♥️
من یه پیجی میشناسم آموزش های قرآنی خیلی عالی و خاصی میذاره  اگه خواستی خصوصی پیام بده آدرس پیج ...

خب همینجا بزار همه استفاده کنن 

عزیزانم میشه برای براورده شدنه حاجتم صلوات بفرستین💔💔ممنون♥️
همجا هستیا    

عزیز دلی 😂❤️

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان