به چشمم میبینم آدمای ظالم،شیاد، حقه بازی که دارن به خوبی و خوشی زندگی میکنن و هیچ غم و غصه ای هم ندارن، به نظرم اینکه دنیا دار مکافاته و از هر دست بدی از همون دست میگیری دروغی بیش نیست! کیا موافقن؟ کیا مخالف؟ دلیل موافق یا مخالف بودنتون رو هم بگین
زندگی زیباست ، ای زیبا پسند ،. زنده اندیشان به زیبایی رسند
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من موافق نیستم اونا ممکنه خوب و خوش ب زندگیشون ادامه بدن عزیزم زمان ک بگذره خودت میبینی ک خدا چطور جوابشونو میده ....من خودم خیلیا دلم شکستن از ی سریا بدترین ضربه ها رو خوردم و ب چشم دیدم ک بدتر از حال و روز من شدن اما با اون حال من راضی نبودم ک اون طور بشن 😇💜
کاملا مخالفم بعضیا فکل میکنن بابد طرفشون سریع همون موقع به همون شکل جزای کارشون ببینن از طرفی کارما به شکل مختلف برمیگرده ادمام از دور یه جیزی از طرف میبینن میگن خوشه پولداره در صورتی که به معنای این نیست طرف در خوشبختی مطلق هست
کارما فقط یک خرافات ابلهانه است و هیچ حقیقتی نداره
تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراستهاش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز بهجاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان