2777
2789
عنوان

به نظرم هیچ کارمایی وجود نداره

133 بازدید | 20 پست

به چشمم میبینم آدمای ظالم،شیاد، حقه بازی که دارن به خوبی و خوشی زندگی میکنن و هیچ غم و غصه ای هم ندارن، به نظرم اینکه دنیا دار مکافاته و از هر دست بدی از همون دست میگیری دروغی بیش نیست! کیا موافقن؟ کیا مخالف؟ دلیل موافق یا مخالف بودنتون رو هم بگین

زندگی زیباست ، ای زیبا پسند ،.                                     زنده اندیشان به زیبایی رسند                                   

برا یه سریا معکوس عمل میکنه

ینی بدی میکنن خوبی میبینن

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

دقیقا

کارما ساخته ذهن بشره واسه پول چاپیدن و گول زدن دیگران

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من هر کی رو دیدم تو اطرافیانم ب کسی ظلم کردن تقاص پس دادن 

کارما رو نمیدونم ولی چوب خدا واقعیت داره

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
دقیقا کارما ساخته ذهن بشره واسه پول چاپیدن و گول زدن دیگران

👌👌

زندگی زیباست ، ای زیبا پسند ،.                                     زنده اندیشان به زیبایی رسند                                   

من موافق نیستم اونا ممکنه خوب و خوش ب زندگیشون ادامه بدن عزیزم زمان ک بگذره خودت میبینی ک خدا چطور جوابشونو میده ....من خودم خیلیا دلم شکستن از ی سریا بدترین ضربه ها رو خوردم و ب چشم دیدم ک بدتر از حال و روز من شدن اما با اون حال من راضی نبودم ک اون طور بشن 😇💜

برا یه سریا معکوس عمل میکنه ینی بدی میکنن خوبی میبینن

خیلی دیدم و برعکسشم دیدم خوبی کردن بدی دیدن

کاملا مخالفم  بعضیا فکل میکنن بابد طرفشون سریع همون موقع به همون شکل جزای کارشون ببینن از طرفی کارما به شکل مختلف برمیگرده  ادمام از دور یه جیزی از طرف میبینن میگن خوشه پولداره   در صورتی که به معنای این نیست طرف در خوشبختی مطلق هست 

..
ولی من هر کی رو دیدم تو اطرافیانم ب کسی ظلم کردن تقاص پس دادن  کارما رو نمیدونم ولی چوب خدا وا ...

من ندیدم ولی شایدم باشه 

خیلیا تقاص کارشونو پس میدن

خیلیا هم نه

هرکی ما رو خواست حتما یچیزی از ما میخواسته👌💔هرکی هم نخواست، حتما چیزی از ما بهش نمیماسه🙂 دنیا، دنیای بی رحمیه🙃 اینو همیشه یادت باشه تو تنهایی💔

دقیقااااا 

کارما فقط یک خرافات ابلهانه است و هیچ حقیقتی نداره 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
من موافق نیستم اونا ممکنه خوب و خوش ب زندگیشون ادامه بدن عزیزم زمان ک بگذره خودت میبینی ک خدا چطور ج ...

این عدالت خداست. 

نه کارما

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم
من موافق نیستم اونا ممکنه خوب و خوش ب زندگیشون ادامه بدن عزیزم زمان ک بگذره خودت میبینی ک خدا چطور ج ...

خوش به حالتون که با چشم خودتون دیدین اونایی که اذیتت کردن تقاص پس میدن