2777
2789

بچه ها هرکس دوست داره عکس حلقه عقد یا نامزدیشو بزاره 

حوصله امون سر رفته 

حداقل خودمونو سرگرم کنیم 😄

جوان زحادثه ای صد سال پیر میشود گاهی....

ما حلقه نخریدیم:| 

مدرس زبان ژاپنی هستم🌸 عروس سامورایی‌ها🎎  آدمای دروغگو کم حافظه هستن، برای همین کاربری‌هاشون رو میگن دست چند نفره:))))درخواست دوستی قبول نمیکنم، سوالاتتون رو همینجا بپرسید🤗  در جواب اغلب سوالات: بله، همسرم ژاپنی هست/خیر، فعلا ساکن ایرانم/بله، تفاوت فرهنگی زیاد هست ولی راضی هستیم😅/خیر، ویزای کار ابدا نمیدن مگراینکه یه متخصص خیلی خفن باشین/ بله، ویزای تحصیلی هست، ولی اصلا راحت نیست، سایت سفارت ژاپن رو چک کنین (بورسیه مونبوکاگاشوکو)/ خیر، اقامت دائمی وجود نداره مگر اینکه همسرتون ژاپنی باشه که اونم باز شرایطی داره./ بله، متن ژاپنی براتون ترجمه میکنم. هروقت اینجا آنلاینم یعنی دارم درس میخونم🥲 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم همتون خوشبخت بشین انشالله

میشه با دل پاکتون برام دعا کنین به زودی زود عروس شم اسمم طاهره اس تورو خدا 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
عزیزم همتون خوشبخت بشین انشالله میشه با دل پاکتون برام دعا کنین به زودی زود عروس شم اسمم طاهره اس ت ...

انشالا ب حق فاطمه زهرا ب زودی عروس شی و جزو خوشبخت ترین ها باشی گلم 

خداوندا ب برآورده شدن آرزوهایم یقین دارم زیرا تو خداوند آرزوهای محالی 🦋🙏🏻💫
انشالا ب حق فاطمه زهرا ب زودی عروس شی و جزو خوشبخت ترین ها باشی گلم 

هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق حضرت زهرا و امام حسین 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
هر چی از خدا میخوای بهت بده به حق حضرت زهرا و امام حسین 

فداتشم گلم همیشع دعاگوت هستم 😘😘😘

خداوندا ب برآورده شدن آرزوهایم یقین دارم زیرا تو خداوند آرزوهای محالی 🦋🙏🏻💫