2777
2789

با کلی اصرار و غر زدن بالاخره روتین پوستی خریدم الان میترسم استفاده کنم اصلا اثری روی صورتم نداشته باشه بعد شوهرم غر بزنه بگه 12000پول لوازم دادی اخرم هیچی نشد 😐این چیزایی که خریدم رو اگه داشین بگید خوب بوده یا نه. تونر تی تری فارماسی. شوینده شماره یک مورینگا امو. ابرسان راکوتن .ضدجوش تی تری فارماسی. ضدافتاب پیکسل پوست چرب.روشن کننده درمالیفت.میسلار واتر نیوساد. اگه هرکدوم رو استفاده کردین بگید چطور بوده.

جواب نداد که نداد فدای سرت  

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر خوب آدم اول تحقیق می‌کنه بعد میخره  نه این برندها رو استفاده نکردم

خیلییی تحقیق کردم از جای معتبر هم گرفتم ولی اینکه روی هر پوست چه تاثیری نشون میدن فرق داره

من محصولات ایرانیو نمیپسندم 

اینا خوبن :نیتروژینا ،فارماسی،لورآل،کلینیک،اوردینری،سیمپل 

بعد این ک روتین پوستی قرار نیست یه شبه تاثیر بذاره 

۶ ماه الی یه سال باید صبوری کنی

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت
اگه پوستت خیلی چربه و مستعد جوش اصلا شوینده مورینگا نگیر فوم شستشوی پوست چرب درمالیفت بهتره

نه فقط ناحیه t چربه بقیه پوستم اونجوری نیست که بدون کرم و اینا بخواد چربی بگیره

انشالله بهتر میشه باید صبر کنی  ولی خدایی این محصولات پوستی خیلی هزینه دارن

خیلیییی تازه من فقط چیزای ضروری رو گرفتم چیزایی ک دوست داشتم رو نتونستم بگیرممیخواستم بگیرم میشد دو تومن بع بالا دوس داشتم سرم ابرسان و سرم لایه بردار بگیرم