2777
2789

عصری رفتم خریدباشوهرم پسرمم باهام بود خیلی وقت بود باهم خرید نرفته بودیم ازوقتی کرونااومده بود بخاطر پسزم من تنهامیرفتم اونم تنها حالاامروز اصرارکه میام منم پسرم بالباس راحتی توخونه بود اونم گریه که میام اونم بردیم تومغازه گوشیش شروع کرد زنگ خوردن جواب داد کلی بادوستش حرف زد تا قطع کرد دوباره گوشیش زنگ خورد اونیکی دوستش بود بعد پشت تلفن میگه اره من بااون یکی خانومم اومدم خرید بعدم میخنده یه اقای دیگه پشت سرش بود شنید حرفشو برگشت بایه پوزخندی نگاکرد خیلی خجالت کشیدم بعدم گوشیش تموم شد حرف زدنش گفتم بیا بریم گفت چیشد گفتم هیچی بریم اخرش دیده من ناراحتم میگه چیشده؟ گوشیم زنگ میخوره خب نمیتونم جواب ندم😢😢میگم جواب بده ولی حداقل بگو بعد بهت زنگ میزنم زود قطع کن الانم اون ناراحته همیشه تودعواهانمیدونم چی میشه من مقصرم

تجربه ۸ سال زندگی مشترک  من اینه که میگم هیچوقت با آقایون خرید نرید.

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️

برای اینکه خانما خیلی راحت کوتاه میان صبورن سیاست ندارن معمولا طرفم باخودش میگه اره دیگه حتما من خوبم که این اینجوریه بهتر از منکه گیرش نمیاد هرکاری کنم میاد سمتم دوباره پی مهم نیست چی بگمو چیکار کنم..

بروجرد💙 تاریخ عقد ۱۴۰۲/۷/۲۰ خدایا شکرت که بهم رسیدیم♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا مردا همینن خودشونو چوس میکنن

بخدا. من موندم اگه ماخانوما ازاین شوخیا بادوستامون جلوشون بکتیم واکنش‌ون چیه؟ مثلا بگیم من بااونیکی شوهرم اومدم خرید اونوقت فکردل مارو نمیکنن بهشم گفتم ازاین شوخیا خوشم نمیاد من نبودم بادوستات هرچی دوسداری شوخی کن فقط جلومن رعایت کن گوش نمیده

بخدا. من موندم اگه ماخانوما ازاین شوخیا بادوستامون جلوشون بکتیم واکنش‌ون چیه؟ مثلا بگیم من بااونیکی ...

به کلاغ های کور نشون مون میدن خواهر

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          
تجربه ۸ سال زندگی مشترک  من اینه که میگم هیچوقت با آقایون خرید نرید.

منم نمیرفتم اصلا من جوریم که کسی باهام باشه حتی خاهرم نمیتونم خرید کنم خودم باید تنها باشم ولی مجبوری شد دیگه گسرمم گریه میکرد گفت من میام تومغازه نگهش میدارم توخرید کن اخرشم رفت باگوشیش حرف زدن منم عین مترسک بچه نگه داشتم هیچیم نشد نگاکنم

موضوع کوچیکیه، شوهرتم شوخی کرده عزیطم. کشش ندین، آشتی کنین🤗

قربونت بشم اره کوچیکه خودم میدونم ولی مساله اینه همیشه کار اشتباهی میکنه زورش میاد بگه ببخشید همین یه کلمه رو بگه بسه ولی همونم نمیگه. بهشم گفتم غرور ادم باببخشید گفتن خرد نمیشه کلا خونوادگی همینن مامانشون یادشون نداده ببخشید رو

منم نمیرفتم اصلا من جوریم که کسی باهام باشه حتی خاهرم نمیتونم خرید کنم خودم باید تنها باشم ولی مجبور ...

همسر من هم از خرید متنفره یه مدت پیش به اصرار خودش رفتیم بازار ، خیلی سعی میکرد باحوصله باشه ولی اینقدر تظاهر کرد که آخرش بهش گفتم لطفاً بیا بریم خسته شدی 😁💔 چون یا نشسته بود تا من ویترین ها رو نگاه کنم یا بزور خودشو  میکشید باهام راه بیاد .

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️
بخدا. من موندم اگه ماخانوما ازاین شوخیا بادوستامون جلوشون بکتیم واکنش‌ون چیه؟ مثلا بگیم من بااونیکی ...

حالا شاید شوخی نکرده.شما از کجا مطمئنی؟؟😕😕

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
همسر من هم از خرید متنفره یه مدت پیش به اصرار خودش رفتیم بازار ، خیلی سعی میکرد باحوصله باشه ولی این ...

ااره ادم اصلا نمیتدنه باخیال رلحت خرید کنه عذاب وجدان داره که شوهرش خسته شدو حوصلش سررفت ولی خودش اومد اخه یه مغازه مشخص بود کارزیادیم نداشتم

قربونت بشم اره کوچیکه خودم میدونم ولی مساله اینه همیشه کار اشتباهی میکنه زورش میاد بگه ببخشید همین ی ...

عیبی نداره، رو این یه قلم چشمت و ببند. بخاطر خوبیای دیگش...زندگی همینه؛ هیچکس کامل نیست گلم. شما قهر باشین بچه میفهمه غصه میخوره. بخاطر این چیزای کوچیک فضای خونه رو غمگین نکنید😍

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند💘

حالا شاید شوخی نکرده.شما از کجا مطمئنی؟؟😕😕

اهل اینکارا نیست همشم خونه هست الان که یه کاری عم داره که مدام باید بنویسه و تایپ کنه همش خونه هست دو ساله. کسی هم بود توزندگیش میفهمیدم