2777
2789
عنوان

خنثی سازی دعای دعا نویس

130 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من برای ابطال سحر به دعا نویسی مراجعه کردم که یه نفر توی گروه تلگرامی جواب گرفته بود و معرفی کرده بود بم برام یه سری دعا فرستاده که یه سریاشو بنوشم و بیاوریزم و غسل کنم و... بعد من اول نمیدونستم که ممکنه همه دعا نویسا ادمای خوبی نباشن، ازش پرسیدم شما قرانی کار میکنید یا موکلی،  سکوت کرد و گفت چرا میپرسی ،،

و اینا رو برام فرستاده انجام ندادم هنوز اینا رو چطوری میتونم خنثی کنم ؟ هنوز مثلا باهاش غسل نکردم یا انجامشون ندادم 

انجام ندم اثرشون میره یا باید خنثی هم کنم الان این کاغذاشو چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه مدت بیرون کنار در منزلمون می دیدم چند تا تخم مرغ شکست شده توی پلاستیک با زرده و سفیده و پوستش ...

اینوهمه میندازن شک به دلت راه نده فکرتودرگیرش نکن من ازدم خونه تاسرکوچه میرم شایدنزدیک ۳۰تاتخم مرغ شکسته میبینم روزمین زدن