2777
2789
عنوان

+ عکس

174 بازدید | 29 پست

بچه ها میخوام عکس یه پسری رو بزارم ببینید فیک هست یا نه!

آدما با توجه به ذات خودشون ، دیگران را معنی میکنند 😌💓خانمایی که امضامو میخونین لطفا برای نگرانی ای که تو دلمه یه صلوات مهمونم کنید🕊💌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا کسی نمیاد😐

من اینجا نقش چغندر کپک زده رو دارم؟ 😐

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)

بزار

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
من اینجا نقش چغندر کپک زده رو دارم؟ 😐

ب احترام خودت میزارم😐😂

آدما با توجه به ذات خودشون ، دیگران را معنی میکنند 😌💓خانمایی که امضامو میخونین لطفا برای نگرانی ای که تو دلمه یه صلوات مهمونم کنید🕊💌

از کجای عکس میشه فهمید فیکه یا ن

میگویند ب عقایدم احترام بذار! میگویم تو حتی نمی‌دانی عقایدت چیست!مختلف الاضلاعی ک هر زاویه اش ب چندسو است!___آفتاب پرستی ک در شب ماه را میپرستد___ حاصل عشق مترسک ب کلاغ مرگ یک مزرعه است...