امروز روز چهاردهم انتقالم بود با کلی استرس رفتم تست دادم صبح کلی گریه کردم ولی خدا نا امیدم نکرد ایشالا هر کس دلش بچه میخواد خدا دامنشو سبز کنه به خودم قول دادم اگر مثبت شدم بیام تاپیک بزنم شاید به درد کس دیگه ای ام بخوره تجربیاتم اول اینکه اصلا استرس نداشتم و با اینکه فقط سه تا جنین داشتم یک جورایی میدونستم که با همینا مشکلم حل میشه دوم اینکه صبح قبل عمل یک صبحونه مقوی خوردم ارده با شیره و با مثانه پر رفتم واسه عمل اونجام روحیه ام خوب بود رفتم عمل و از اونجا که اومدیم از تو همون ماشین با بچه هامون حرف زدیم و بهشون گفتم که بهم بچسبن راستی قبل عملم نشاسته تو اب حل کردم و خوردم و این نشاسته رو هم تا همین امروز ناشتا خوردم غذا هم بهتون بگم روز اول ظهر خوراک لوبیا سبز خوردم شبشم سوپ پر از سبزیجات از جمله کدو تنبل و کلم بروکلی نخود فرنگی روزای بعدم بیشتر غذاهایی مثل فیله مرغ اب پز همراه سبزیجات کباب تابه ای اب پز با سبزیجات تاس کباب خلاصه که یک هفته اول تمام غذاهای با سبزیجات بود بدون برنج و نونم فقط سنگک و تست جو سه نان خوردم میوه میپختم با اب کم بدون شکر و سالاد هم همراه روغن زیتون و سرکه بالزامیک میخوردم آجیل هم همینطور میخوردم مثلا چند تا پسته بادوم تخم کدو مویز برگه زرد آلو آفتاب خشک آلو آفتاب خشک انجیر خلاصه که اصلا نزاشتم که یبوست بگیرم غذا در وعدهای کم و زود به زود میخوردم اصلا نمیزاشتم گشنم بشه و غذای سنگینی نمیخوردم که اذیت بشم اینا یادم بود نوشتم بازم اگر کسی سوالی داشت جواب میدم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
[QUOTE=250779207]ببخشید سوال شخصی بپرسم؟ انتقال جنین چیه؟ و تا چه مرحله باید ادامه داد و باردار نشدیم این کار انجام ب ...[/QUOTE]
اگر تمام مراحل رو رفتین یعنی یک سال اقدام کردید و باردار نشدین بعد با تحریک دارویی هم باردار نشدین بله باید ای وی اف کنیین چند مرحله داره مرحله اخرش انتقاله که جنین تشکیل شده رو داخل رحم شما میذارن