2777
2789

شوهرمم شغلش آزاده و چند وقته ک کارش افتضاح شده نه پول آنچنانی اومده تو حسابش نه چیزی ب نامش شده پس چرا اینجوری شد؟ ۴ نفریم قبلا میشد ۲ تومن خرید کنیم الان ۱و۴۰۰ خیلی محسوسه خدا نگذره ازشون

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما بهمون نه سهام عدالت نه یارانه نه کالا برگ هیچ کدام

تعلق نمیگیره

بطور بسیار عجیبی سه روز پیش یک پیام برام من اومد

مبلغ چهار میلیون بهمون کالا برگ تعلق گرفت

از هر کی هم میپرسم دلیلش چی بود هیچ کس مطلع نیست

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

برای یکی بنده خدا. مجبور میشه ماشینش میفروشه بعد حتی یارانه شون قطع کردن. رفته پیگیر شده گفتن حسابت ایقد پول اومده. 🤦🏻♀️گفته بابا از نداری ماشینم فروختم. شما کالا برگ ک هیچ حتی یارانه قطع کردین.

برای یکی بنده خدا. مجبور میشه ماشینش میفروشه بعد حتی یارانه شون قطع کردن. رفته پیگیر شده گفتن حساب ...

جاری من گفت من نماینده شدم تو کلاس برام پول واریز کردن مادرها سبد کالا تعلق نگرفته

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

جاری من گفت من نماینده شدم تو کلاس برام پول واریز کردن مادرها سبد کالا تعلق نگرفته

😂😂این خیلی خنده دار بود. مگه چقد در ماه میاد حسابش. بگو خیالت راحت برای این نیست. حساب جای دیگه شاید در حال گردشه یا کارتش پیش کسی هست

یا اگه سرویس مدارس یا حقوق بگیره حساب زن و شوهر حتی فرزند و چک میکنن