بچه هم داریم تا قبل بچه دعوا هم زیاد داشتیم اما دوست داشتیم همو الان رومون بهم باز شده یک دو سه بارم خانوادم فهمیدن انگار دلسردم از این زندگی خودش اونم همینطوره
من دلم به اون نمیاد فقط خودم میخوام چون اکثر مشکلاتم مربوط به خودمه
لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
تجربه به من ثابت کرده روی باز شده میشه دوباره بسته بشه...
ما تو دوران دوستی و نامزدی انقدر رومون به هم باز شده بود که نمیدونی چه حرفهایی بهم میزدیم توی دعوا.. افتضاح بودیم.. اما الان اصلا اینطوری نیستیم.. بهم تو نمیگیم..
هر وقت ماهی از آب بگیری تازس عزیزم کافیه آدم بخاد چیزی رو درست کنه و میشه بخاطر بچتون مجبورید یک از خود گذشتگی کنید دو بخاین تغییر کنید هم شما و شوهرت باید به این درجه برسید که جز هم کسیو ندارید
برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ میدیدند، به همدیگر وصیت میکردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند.
لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده