2777
2789
عنوان

شما قضاوت بکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 17 پست
سلام عزیزم. وقتی دو نفری هستید بحث شوخی و ... خیلی با وقتی که با خانواده دوستت هستی فرق داره.
منم یه دوست دارم خیلی هم با هم رفیقیم. اما ارتباطمون وقتی با خانواه هامون هستیم حساب شده تره (چون تو اون شرایط امکان داره از شوخی ها و ... سوء برداشت بشه و تو فرهنگ ما ایرنی ها متاسفانه گاهی رک بودن پسندیده نیست )
اگه دوستت دوست خوبیه به نظر من عذرخواهی کن و یا اینکه باهاش منطقی صحبت کن و بدون اینکه یک طرفه قضاوت کنید به نتیجه برسید که سهم هر کدومتون تو این دلگیری چی بوده و سعی کنید این اشتباه رو تکرار نکنید. دوست خوب نعمتیه اما خفظ دوستی ظرافت و نگهداری می خواد.
به هر حال اگه خودت منصفانه قضاوت کردی و به نتیجه رسیدی مقصری عذرتو بخواه و اگه به نتیجه ای غیر از این رسیدی و برات مسجل شد ایشون خیلی مقصر هستند و بی انصافی کردند دیگه اونقدر صمیمی بودن به نظر من (در صورتی که رابطتون عمیق نیست و با هم اختلاف عقیده و ... زیادی دارید و وابستگی خاصی بینتون نیست) خیلی لزومی نداره... (اما من فکر نمی کنم 100% ایشون مقصر بوده). و می تونی دوستیتو در سطح کمتری و با روابط رسمی تری قرار بدی. اما قهر کردن خیلی مناسب سن ماها نیست...
خدایا ممنون که مرا زن آفریدی و مادرم کردی تا لذت عشق واقعی را بچشم
همین کاری که گفتمووووو بکن یه مدت بعدش ی تیکه بندازززززززز بگو شاید بعضی حرفارو بشه فراموش کرد اما رد پای حرفا توی قلبه ادم میمونه
اِعـتِــرآضـے وآرد نـیـسـتـ !حـُکمـِ دآدگـآهـ :زِنـدگــے اِجـبـارے...خـتـمـِ جَـلَـســہ!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.