2777
2789
عنوان

شما قضاوت بکنید

718 بازدید | 17 پست
سلام. دوستان میخواستم بهتون موضوعی بکم شما قضاوت. بکنیدیک دوستی دارم. سالیان سال با همیم اخلاق هم خوب میدونیم تا اینکه خونه خواهر دوستم دعوت. شدیم. ودوستم و مادرش هم بودن. دوستم شوخی. میکرد منم شوخی میکردم. میخندیدم. تا. فرداش شد دوستم بهم زنک زد که تو بیش از حد شوخی کردی وتو حتی در مورد اریش خواهرمو مورد تمسخر قرار دادی با اینکه اینجور نبود من فیلم عروسی خواهرش دیدم. کفتم. فلانی. ارایش کمرنک بیشتر بهت. میاد. دوستم. قهر کرده غیر. این. رفته شکایت منو بیش خواهر و مادرش کرده. منم. قسم. خوردم. هم زبونش نشم به نظرتون کار درستی. میکنم
خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن
شاید اون موقع یه جوری گفتی وناراحت شده ... اگه دوست خوبیه ازش عذز خواهیی کن . خوب نیست آدم با حرفش دل کسی رو بشکونه
دل تــو اولــین روز بهــار دل من آخرین جمعه ســال. و چـه دورند و چـه نزدیک ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من توی ایران بودمممم ی دوست داشتمممم ١٠ سال باهم دوس بودیمممم از اول دبستاننننن ی روز قبض موبایلش زیادددد اومددددرفته بود به ننش گفت من خطوم با نأتی عوضیدمممممم و ..... من خیلی کارا واسش کرده بودممممم اما اونروزی که مامانش اومدددد دم درمون داد و هوارررررر منم واقعیتووووووو گفتم که سمیرا دوس پسر داره و فلأنه

از اون روز به بعد زنگ هم نزدددددد حتی. یکی از دوستای مشترکمون عقد کرد بهم نگفت اونوقتتتت وقتی شوهر منو دید کورک پرش ریختتتتت

و خیلی زنگ زدددد خونمونننن اما دلی شکست دیگه شکستتتتتت یارو به رفیق٣٠ سالششششش پشتتتت میکنه اینا که دیگه هی. همون بهتررررر نباشه بهترههههه

من اونقدررررر رفیق باز بود چ دوست پسر چ دخترهمجنسسسس خودمممم همشونممممم ی گوه بودننننن ببخشینااااا رک گفتممممم موقع سختی. ولت میکرددددنننن موقع شادی اویزونتتتتتت بودن انتقادددد میکردننننن ولی انتقادددد پذیررررر نبودن
اِعـتِــرآضـے وآرد نـیـسـتـ !حـُکمـِ دآدگـآهـ :زِنـدگــے اِجـبـارے...خـتـمـِ جَـلَـســہ!
یه مدتتتتت بهش محل نده سرتووووو گرممممم کن چیزیییی که زیاده دوست و هم صحبتهههههه بیا نینی سایتتتتت و غیرهههههه أونم زنگ زدددد یا ج نده یا بگو عزیزممممم کار دارممممم بعدااااا میحرفممممممم
اِعـتِــرآضـے وآرد نـیـسـتـ !حـُکمـِ دآدگـآهـ :زِنـدگــے اِجـبـارے...خـتـمـِ جَـلَـســہ!