2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امکانات خیلی خیلی معمولی  قیمتاش مثه همه جا گرون آب و هوا گرم و خشک مردمشم همه جور آدمی توش ...

کلا که‌تو کشور تورمه بله...ولی بعضی شهرا باز هزینه زندگی توشون بیشتره..زاهدان چطوره؟

[QUOTE=250750140]بر عکس تصوری که تو صدا و سیما برای مردم ساختن شهر امن و مردم خیلی با محبتی داره تحصیل کرده زیاد داره 

قیمتا چجوریه اونجا..هزینه زندگی کردن تو شهرش منظورمه..از لحاظ هزینه رفت و آمد،اجاره،پوشاک...نسبت به بقیه شهرا

کلا که‌تو کشور تورمه بله...ولی بعضی شهرا باز هزینه زندگی توشون بیشتره..زاهدان چطوره؟

اجاره خونه بالاست هزینه خورد و خوراک نسبت ب شهرایی ک شما میگی پر هزینه است ی مقدار کمتره ولی خب بازم گرونه

بنظر منکه خوبه اخه فامیلامون میان از شهرای دیگه زاهدان واسه خرید، یکی از فامیلامون از تهران اومد اینجا خرید کردن گفتن ارزونتر از اونجاس