سلام دوستان پسرم یک هفته دیگه ۶ماهه میشه اما هنوز کامل گردن نگرفته ، و برای گرفتن اشیا هم هیچ تلاشی نمیکنه.تا گردن نگیره نمیتونه وسایلو بگیره یا مشکلی هست؟ اگه تجربه دارید لطفا راهنمایی کنید .من دکترهای مختلف هم رفتم گفتن تا ۶ماه صبرکن
خوشبختی یعنی : چه دور ؛ چه نزدیک هنوز کسی باشد که بی بهانه دوستت داشته باش...!♥️ زندگی مانند دوچرخه سواری است ؛ که برای حفظ تعادل باید به حرکت ادامه دهی 🚴🏻♀️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
احتمالا وقتی هنوز چهل روز نشده بوده گوشت خریدید آوردید تو اتاقی که بچه اونجا بوده اینطوری بچه گردن نمی گیره متاسفم ولی این خرافات رو ما خیلی قبول داریم
نازد به خودش خدا که حیدر دارد دریای فضائلی سراسر دارد.
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
عزیزم تا شش ماه باید گردن میگرفت دکتر بردینش یا نه البته بچه با بچه فرق میکنه
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن