سلام دوستان پسرم یک هفته دیگه ۶ماهه میشه اما هنوز کامل گردن نگرفته ، و برای گرفتن اشیا هم هیچ تلاشی نمیکنه.تا گردن نگیره نمیتونه وسایلو بگیره یا مشکلی هست؟ اگه تجربه دارید لطفا راهنمایی کنید .من دکترهای مختلف هم رفتم گفتن تا ۶ماه صبرکن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هزیزم خب شما باهاش تمرین نکردی بچه رو مدام درازکش کردی خب معلومه گردن نمیگیره. شرایطش رو باید براش فراهم میکردی تا بتونه این مهارت رو یاد بگیره دیگه
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
[QUOTE=250723435]یعنی گردنش شله؟به شکم میخابونی میاره تازه دوهفته هست فهمیوم باید به شکم میخوابوندمش ...
تنبله فقط نگران نباش همینکه میاره بالا خوبه
فقط اگر دیدی تا ماه اینده کامل نشد ببرش متخصص متابولیسم ازمایش متابولیک بده برای راحتی خیالت
خوشبختی یعنی : چه دور ؛ چه نزدیک هنوز کسی باشد که بی بهانه دوستت داشته باش...!♥️ زندگی مانند دوچرخه سواری است ؛ که برای حفظ تعادل باید به حرکت ادامه دهی 🚴🏻♀️
باشه عزیزم .ممنون باورکنید هرروز یه دکتر نوبت میگیرم میبرم ببینم نظراتشون چیه
ان شاالله ازمایش متابولیکش اوکی باشه اصلا نگران چیزی نباش...رفتی دکتر بهم خبر بده دکتر چی گقت
خوشبختی یعنی : چه دور ؛ چه نزدیک هنوز کسی باشد که بی بهانه دوستت داشته باش...!♥️ زندگی مانند دوچرخه سواری است ؛ که برای حفظ تعادل باید به حرکت ادامه دهی 🚴🏻♀️