2777
2789
عنوان

بیمه تکمیلی رانندگان کسی هست

1061 بازدید | 18 پست

قبلا بیمه البرز بود الان قرداد ندارن کسی خبر داره 

از کجا باید بپرسم

من امیدم به خدا 😍بعد خدا هم به خداست 😍زندگیم بچه هام👟👟 عشقم همسرم👔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شوهرمنم بیمه رانندگان ماشین سنگین داره،الانم به شدت درگیردکتروازمایش های ملیونی شدم باردارم،شمامیدونی بایدکجاپیگیربشیم،ماکه هرجامیریم جواب نمیگیریم،اخرسرهم به شوهرم گفتن بابیمه به مشکل خوردن الان تکمیلی نیست،ماهی هم۹۰۰پول میدیم

عزیزم شوهرمنم بیمه رانندگان ماشین سنگین داره،الانم به شدت درگیردکتروازمایش های ملیونی شدم باردارم،شم ...

یه چند تا شماره از تو نت پیدا کردم ولی هیچ کدوم جوابگو نیستن متاسفانه 

ماهم ماهی 900 میدیم دلمون به این تکمیلی خوش بود که اینم اینجور شد

یه چند تا شماره از تو نت پیدا کردم ولی هیچ کدوم جوابگو نیستن متاسفانه  ماهم ماهی 900 میدیم دلم ...

بنظرم بایدتمام بیمه شده ها اعتراض کنن،ماهی۹۰۰میگیرن هیچی به هیچی،من مطب میرم باازاد فقط۱۰تومن اختلاف قیمته،داروهم هرچی میگیرم میگن ازاد،خسته شدیم به خدا

بنظرم بایدتمام بیمه شده ها اعتراض کنن،ماهی۹۰۰میگیرن هیچی به هیچی،من مطب میرم باازاد فقط۱۰تومن اختلاف ...

اره واقعا

بیمه تامین اجتماعی که هیچی با ازاد فرق نداره 

من تو بهترین مرکز سونو گرافی شهرم سونو شدم با تکمیلی رانندگان رایگان شد😭😭😭کاش دوباره قرارداد ببندن

یعنی رایگان نیست دیگه؟

منم این بیمه رو داریم خیلی وقته دکتر نرفتم خبر ندارم

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
یعنی رایگان نیست دیگه؟ منم این بیمه رو داریم خیلی وقته دکتر نرفتم خبر ندارم

نه من هفته پبش رفتم برای آزمایش گفتن با رانندگان دیگه قراداد نبستن 

نه من هفته پبش رفتم برای آزمایش گفتن با رانندگان دیگه قراداد نبستن 

ایی بابا حتماتموم شده

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........