2777
2789
عنوان

ازدواج

177 بازدید | 19 پست

سلام ی سوال داشتم به نظرتون 30 سالگی واسه ازدواج کردن دیر نیس؟؟ من دارم به برنامه آیندم فکر میکنم میبینم تا 30 سالگی شرایط ازدواج ندارم به نظرتون خوبه یا زودتر بهتره؟ و اینکه بديش اینه باید آدم سریع باید بچه دار شه نمیشه از زندگی زناشویی خوب لذت برد 

هیچی رو نمیشه برنامه ریزی کرد 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زندگی خودته و باید طوری باشه که دوسداری و صلاح میدونی...

ولی خب اونکاری که میخوای در طی این مدت انجام بدی مهمه و باید ارزش زمانی رو که واسش میزاری رو داشته باشه که برات یه مزیت عالی به حساب بیاد.

دیر که نیست... خیلیارو میشناسم بالای ۳۰ ازدواج کردن و زندگی عالی دارن. تو این سنا ازدواج کردن نتیجه بهتری هم داره و من زندگیهاشون رو بهتر دیدم، چون رو عقل و منطق بیشتر جلو میرن و  پخته تر هستن...

چرا فک میکنی قبلش نمیتونی؟ والا خیلیا هم دارن دانشگاه میرن هم زندگی متاهلی دارن

اصلا دوس ندارم تو دوران دانشجویی ازدواج کنم چون اینجوری نه میتونم از دوران دانشجوییم لذت ببرم نه میتونم از دوران اوایل ازدواج که بهترین دورانه ازدواج لذت ببرم. چون نه میتونم کامل به این برسم نه میتونم کامل به اون یکی برسم 

مگه ازدواج میکنی که فقط بچه دار شی؟ هر سنی که دوست داشتی ازدواج کن، و هر وقت احساس کردی آماده ای، ب ...

نه خب ولی بچه دارم میخوام بشم ولی وقتی سن بالا آدم ازدواج کنه باید سریع بچه دار بشه چون سنت داره بالا میره