2777
2789
عنوان

شوهرم رفته قهر برم برش گردونم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 67 پست

یبارنرو اصلادوباذ نرو

ده بارنرو

یادگرفته قهرکنه توبری نازشوبکشی بیاری توش

بزار بپزه اب پز بشه مسخره بایاچیه مردگنده بایه مشت پشم قهرکنه

میدونم یادیر یازود یه روز میشم مامان حدیث 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو خانومم بیا تو خونت بخواب دیگه قهر نمیکنه

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

خیلی بده که مرد قهر کنه خدایی

شوهر منم قهریه اما خوبیش اینه که جایی نمیره، بهونه گیره

عزیزم آوردنش یه مشکله نیاوردنش یه مشکل دیگه

اگه بیرون نرفته بود میگفتم اعتناش نکن، ولی بیرون پر گرگه، یکی از اقوام خودمون با همین قهر و تو پارک خوابیدن شوهرش به فنا رفت، یبارم خواسته بودن جیبشو بزنن، تهدیدش کرده بودن ... ، به نظرم بهش بگو قهری باش اما خونه رو ترک نکن، یبار که شرایطتون خوبه درین مورد باهاش حرف بزن که هم بدونه قهرش اهمیتی نداره، هم بدونه خونه باید محیط امنش باشه و دلیلی نداره بره تو خیابون بخوابه

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰

برو بيارش كه واسش عادي نشه تنهايي بخوابه. بهش بگو اينبارم اومدم ولي اگه باز از اين بچه بازيا در بياري اصلا سمتت هم نميام

لطفا برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ♥️1400/9/10 دخترم به دنيا اومد 😍 1400/9/19 آسموني شد 😭🖤 خدا جونم آخه چرا انقدر زود دخترمو بردي پيش خودت؟ من مامان خوبي نبودم براش؟ آخه خدا جون ٩ روز خيلي كم بود واسه ديدن اون صورت نازش واسه بغل كردنش واسه گرفتن دستاي كوچيكش😭 خدا جونم تو رو به بزرگيت قسم به دل شكسته م يه نگاهي بنداز یه نی نی سالم و صالح بهم هدیه بده خودت میدونی حالم چقدر بده با هدیه ت حالمو خوب کن خدا جونم ایشالله ماه بعد بیام نی نی سایت و بگم منم بچه دار شدم و ۹ ماه بعدش هم بیام بگم خدا رو شکر نی نی جونم صحیح و سالمه 🤲♥️
دعوا نبود سر کوچیک ترین حرف و کار قهره  چرا نیشکونم گرفتی قهره چرا گفتی بریم دور بزنیم بعد پشی ...

اووو بهش بگو ناز شی الهی جوجو  

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه
تو خونس ولی محوطه بدون کولر

عه پس بذار بخابه من فکر کردو تنهات گذاشته 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
😂😂😂همه ان راه ها رو رفتم کلا خانوادگی مدلشونه

طعنه بزن بهش برخوره

بگو مهریه اتو نمیدم

میرم شکایت میکنم بخاطر عدم تمکین

من بودم خلش میکردم

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

شوهر منم خیلی قهر میکرد اوایل خودم میرفتم سمتش بعدها دیگه موقع قهر محل نمیزاشتم بهتر شد ، موقع خواب خودشو میزد به خواب بغلم میکرد ، بعد می‌گفت عه کی اومدی بغلم ؟ یا می‌گفت حواسم نبود قهریم الان بغلم بخواب از فردا دوباره قهر بشیم 🤣🤣🤣🤣

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده