2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره گلم بچه تو بیداری شیر نمیخوره و فقط تو خواب میخوره پیش متخصص نوزادین ببرش بردی تا به حال؟

اره بردم داره دارو میخوره یک هفتس. اما هنوز تاثیر نکرده. چکار کنم دارم دق میکنم. دارو تاثیر کنه توی بیداریش میخوره؟ 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود 
پسر من تا ۱سالگی رفلاکس داشت تا ۴ماهگی کولیک ۵ماه به اونور کم کم بهتر شد

نگرانشم. از طرفیم دلم میخواد شیر خودمو بخوره اما اینجوری نمیشه که. تو بیداری مجبورم با قطره چکون شیرخشک بدم بهش که یبوستم میاره براش

اگه به پروتئین گاوی حساسیت داره حذفش کن بعد هر شیر دادن یه ربع سرپا نگهش دار سریع نخوابونش دوسه ساعت یبار شیر بده جای شیب دار بخوابونش

‏یه سکوتی هم هست که مال بعد از شنیدن یه سری از حرفاییه که نباید می‌شنیدی حس عجیبیه بیرونش سکوته ولی از درونت هی صدای شکستن میاد   مباش در پی آزار و هر چه خواهی کن...که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست!
یکماه

دختر من علایمی مثل دور از جون تشنج داشت خیلی ترسیده بودم نگو تو خواب شیر میاد بالا تو مریش و میسوزونتش  خیلی ترسیدم بردم دکتر دارو داد  ولی نمیدونم چرا یادم نمیاد چی بود خیلی زود خوبش کرد

دختر من علایمی مثل دور از جون تشنج داشت خیلی ترسیده بودم نگو تو خواب شیر میاد بالا تو مریش و میسوزون ...

وای توروخدا یکم فکر کن. دارم دق میکنم. خیلی ضعیفه دو کیلو دنیا اومد الانم که تو بیداری نمیخوره تو خواب دوتا مک میزنه خسته میشه. دارم از غصه اش داغون میشم. شیرخشکم ببلاک ar میدادم که یبوست داد بهش