2777
2789

توی نسخه دکتر 

قرص اسپیرونولاکتون رو اینجوری برام نوشته که (دو هفته ی اول ،هر شب نصف قرص رو بخورم بعد هر شب یه دونه)

منظورش چیه ؟

منظورش اینه در ایامی که عادت ماهانه نیستم این قرص رو بخورم و به مدت سه هفته و بعد مصرفشو قطع کنم تا عادت ماهانه بشم؟؟

تروخدا اگه میدونید بگید من روم نمیشه سوال بپرسم از کسی 

مطب دکترم یه شهر دیگه اس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این قرص چون ممکنه باعث سردرد یا حالت تهوع بشه و بهتون نسازه دوهفته اولی ک درمان شروع میشه فقط روزی نصف قرص میخورید، تا کم کم دوزش بیشتر بشه یعنی از فردا تا دوهفته روزی نصف قرص به بعدش روزی یه دونه قرص میخوری تااااااا اتمام دارو، ربطی به پریود و اینا نداره و باید مرتب بخوری. اگر متاهل هستی نباید هم زمان بار این دارو باردار بشی. 

فک کنم همون دوهفته نصف بخوری بعد کامل نمیدونم باز بپرس

منظورش اینه هر ماه فقط سه هفته اینو مصرف کنم و بعد قطع کنم تا پریود بشم؟

یا اینکه در ایام عادت ماهانه ام هم باید مصرف کنم؟؟

این قرص چون ممکنه باعث سردرد یا حالت تهوع بشه و بهتون نسازه دوهفته اولی ک درمان شروع میشه فقط روزی ن ...

مجردم عزیزم 

من فکر کردم این قرص رو نباید در ایام عادت ماهانه بخورم🥺

فکر کردم هر ماه باید دو هفته نصف بخورم و یک هفته اشو یه دونه کامل بعد قطع کنم تا پریود بشم

منظورش اینه ۲هفته اول نصفشو بخوری بعد از یک هفته یه قرص کامل ربطی هم نداره به پریودت کلا باید بخوری

برای قرص متفورمین نوشته هفته ی اول  

و هفته ی دوم 

و هفته ی سوم 

منظورش سه هفته ای هست که عادت ماهانه نیستم؟