2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من بعداز ده سال زندگیو دوتا بچه یه کم درحده سی درصد عاقل شده.هیچی همینن.درمان نداره هر چقدر سعی کنی نمیتونی اعتمادشونو جلب کنی

😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐                                                   از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭                                                     تلخ ترین جمله بازی های کودکی :  تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐 
شوهر من بعداز ده سال زندگیو دوتا بچه یه کم درحده سی درصد عاقل شده.هیچی همینن.درمان نداره هر چقدر سعی ...

دختره چقد دختر صبور و خوبیه نمیدونم چرا شک میکنه ظهر رفتم خونشون بدنشو نشونم داد سیاه و کبود شده بود با کمربند واقعا وحشتناکه

ای بابا.بچه داری؟؟ این دختر بیچارهدوتا بجه کوجیک داره مجبوره بسازه باهاش

اره یه دختر ده ساله 

جیگر دخترم بیشتر خون هست جرات نداده بره بادوستاش بازی هزارتا پسر و کار زشت رو میچسبونه بهش 

مدرسه ش دوتا ساختمون اون ور ترمون هست بهش مبگه بمون خودم میبرم و میارتم حق نداری تنهابیای خونه 

اره یه دختر ده ساله  جیگر دخترم بیشتر خون هست جرات نداده بره بادوستاش بازی هزارتا پسر و کار زش ...

چقد وحشتناکه اینم بش میگم جلو بچه هات زدت با کمربند میگه اره بچه هام فقط گریه میکردن جگرم براشون خون شد

چقد وحشتناکه اینم بش میگم جلو بچه هات زدت با کمربند میگه اره بچه هام فقط گریه میکردن جگرم براشون خون ...

قبلاخیلی کتکم میزد مخصوصا جلو چشم دخترم 

تا یه سری دخترم رفت لبه بالکن گفت ازاینجا میپرم پایین تا خونم بیافته گردنت اگرمامانم یه بار دیگه زدی 

صدای خودشم ضبط کرده بود که اگر اینکاررو کرددلیلش رو گفته باشه

دیگه جلو دخترم نمیزنتم میبرتم داخل اتاق میزنتم اول دهنمو میبنده که صدام بیرون نره 

قبلاخیلی کتکم میزد مخصوصا جلو چشم دخترم  تا یه سری دخترم رفت لبه بالکن گفت ازاینجا میپرم پایین ...

طفلک دخترت چقد بش فشاراومده..اخه واسه چی اینکار  میکنن مگه فکر نداره نمیدونه این کارش اشتباهه پس چشه

پس درمانشون چیه چجور میشه تحملشون کرد؟

من فقط سکوت میکنم هیچی نمیگم 

وقتی عصبیه و داد میزنه جواب نمیدم باهاش دهن به دهن نمیشم...

زودتر آروم میشه تا وقتی که بهش جواب میدم 

نمیدونم بقیه خانمها چیکار میکنم ...