الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکتر سهیلا منعم (شماره نظام پزشکی ۵۳۸۳)، روانشناس خوب در غرب تهران، با تخصص در مشاوره خانواده و مشاوره قبل از ازدواج، به افراد و زوجها در مسیر بهبود روابط و تصمیمگیریهای مهم زندگی کمک میکند. ایشان همچنین به عنوان زوج درمانگر، با ارائه راهکارهای علمی و مؤثر، مشکلات زناشویی را حل کرده و به سلامت روانی خانوادهها کمک میکنند. خدمات مشاوره دکتر منعم به صورت حضوری برای ساکنین تهران و غیرحضوری برای سرتاسر ایران و ایرانیان مقیم خارج از کشور در دسترس است. برای دریافت مشاوره و نوبت ملاقات میتوانید با شماره 09032347215 تماس بگیرید.
دکتر سهیلا منعم (شماره نظام روانشناسی ۵۳۸۳)، یکی از روانشناسان خوب و منصف در غرب تهران، با تخصص در روانشناسی بالینی، زوجدرمانی و رواندرمانی، آماده ارائه خدمات حرفهای به مراجعان است. خدمات ایشان شامل مشاوره حضوری و غیرحضوری برای سراسر ایران و همچنین مشاوره غیرحضوری برای ایرانیان مقیم خارج از کشور است. با بهرهگیری از دانش و تجربه، دکتر منعم همراهی مطمئن در مسیر حل چالشهای روانی و بهبود روابط خواهد بود. برای دریافت نوبت و مشاوره با شماره 09032347215 تماس بگیرید و گامی ارزشمند برای سلامت روان خود و خانوادهتان بردارید.