2777
2789
عنوان

روانپزشک خوب غرب تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 2127 بازدید | 29 پست
منظورت از مشکل فردی چیه؟ من در مورد خودم صحبت میکنیم و خاطرات بد بچگی  و اینکه مثلا هر رفتاری ...

آره همیناست

منم شخصیت مرزی و افسردگی دارم متاسفانه

اسم دکترت رو میگی؟

منم همینطور بودم اصن داغووووون حالم با هیچی خوش نبود همه چی یساعت حالمو خوب میکرد،، ولی الان خوبم ...

ایشالا همیشه خوب باشید 😍

کاش منم یه کم بهتر شم.هرروز از خدا می‌خوام یه کم دلمو آروم کنه ولی نمیکنه.احساس میکنم یه وزنه سنگین رو قلبمه 

Crois en toi 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره همیناست منم شخصیت مرزی و افسردگی دارم متاسفانه اسم دکترت رو میگی؟

آره حتما 

دکتر مژگان ذوالفقاری 

از توی سایتایی که نوبت میدن میتونی ازشون وقت بگیری 

الان کانادا هستن و جلسه ها انلاینه 

Crois en toi 

دکتر سهیلا منعم (شماره نظام پزشکی ۵۳۸۳)، روانشناس خوب در غرب تهران، با تخصص در مشاوره خانواده و مشاوره قبل از ازدواج، به افراد و زوج‌ها در مسیر بهبود روابط و تصمیم‌گیری‌های مهم زندگی کمک می‌کند. ایشان همچنین به عنوان زوج درمانگر، با ارائه راهکارهای علمی و مؤثر، مشکلات زناشویی را حل کرده و به سلامت روانی خانواده‌ها کمک می‌کنند. خدمات مشاوره دکتر منعم به صورت حضوری برای ساکنین تهران و غیرحضوری برای سرتاسر ایران و ایرانیان مقیم خارج از کشور در دسترس است. برای دریافت مشاوره و نوبت ملاقات می‌توانید با شماره 09032347215 تماس بگیرید.

دکتر سهیلا منعم (شماره نظام روانشناسی ۵۳۸۳)، یکی از روانشناسان خوب و منصف در غرب تهران، با تخصص در روانشناسی بالینی، زوج‌درمانی و روان‌درمانی، آماده ارائه خدمات حرفه‌ای به مراجعان است. خدمات ایشان شامل مشاوره حضوری و غیرحضوری برای سراسر ایران و همچنین مشاوره غیرحضوری برای ایرانیان مقیم خارج از کشور است. با بهره‌گیری از دانش و تجربه، دکتر منعم همراهی مطمئن در مسیر حل چالش‌های روانی و بهبود روابط خواهد بود. برای دریافت نوبت و مشاوره با شماره 09032347215 تماس بگیرید و گامی ارزشمند برای سلامت روان خود و خانواده‌تان بردارید.