2777
2789
عنوان

روانپزشک خوب غرب تهران

2030 بازدید | 29 پست

بچه ها روانپزشک خوب سمت غرب تهران میشناسید؟

برای یه موضوعی که دیگه برام قابل تحمل نیست احتیاج به دارو درمانی دارم 

خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید 

Crois en toi 
منم نیاز دارم روانپزشک یا روانکاو

من پیش روانشناس میرم و صحبت میکنم 

ولی یه موضوعی پیش اومده که اصلا از تحملم خارجه 

می‌خوام یه مدت آرامبخش بخورم 

Crois en toi 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غرب تهران نیست ولی عالیه خودمم تحت درمانم دکتر نازنین شهریاری متخصص اعصاب و روان و روانپزشک هستن ...

خیلی خیلی ممنونم 

اگه بخوام بهم آرامبخش اینا میدن؟

Crois en toi 
من پیش روانشناس میرم و صحبت میکنم  ولی یه موضوعی پیش اومده که اصلا از تحملم خارجه  می‌خو ...

روانشناس موثره؟

من با دونا روانشناس صحبت کردم بکی آنلاین یکی حضوری 

میومدن هرچی تو اینترنت هست رو تحویلم میدادن

اما با دوتا روانپزشک آنلاین یه جلسه صحبت کردم توی همون جلسه اول تشخیص دادن مشکلمو منم انکار میکردن

الان دارم میبینم چقدر راست میگفتن

الان دنبال یه روانکاوم بیاد بشینه باهام صحبت کنه.

امیدوارم تو هم مشکلت حل شه

من مشکلم رفتاریه

خیلی خیلی ممنونم  اگه بخوام بهم آرامبخش اینا میدن؟

اول باهات صحبت میکنه

همه علائم و مشکلاتت رو میپرسه بعد واست دارو تجویز میکنه.

خیالت راحت باشه دکتر خوبیه

منکه خیلی راضی ام

من افسردگی داشتم و نمیدونستم هی میگفتم خوب میشم دکتر نرفتم بدتر شد حال روحیم،،، اینم کسی بهم معرفی کرد رفتم، الان میگم کاش زودتر میرفتم

روانشناس موثره؟ من با دونا روانشناس صحبت کردم بکی آنلاین یکی حضوری  میومدن هرچی تو اینترنت هس ...

اره من یکی دو جلسه حضوری رفتم و دکترم رفت مسافرت خارجی و بعد از اون جلساتمونو آنلاین ادامه دادیم 

من خیلی خوشحالم و راضیم ازش 

اگرم الان قرص می‌خوام به خاطر اینه که مشکلم بغل گوشمه و فعلا نه میتونم ازش خلاص شم و نه تحمل کنم 🙃

Crois en toi 
اره من یکی دو جلسه حضوری رفتم و دکترم رفت مسافرت خارجی و بعد از اون جلساتمونو آنلاین ادامه دادیم&nbs ...

پس مشکلات فردی نیست نه؟

من خیلی مشکلات شخصیتی دارم

قرص هم بهم دادن ولی میترسم بخورم

یه بار سه ماه مصرف کردم اوضاع بدتر شد. دائمم بدنم واکنش نشون میداد. الانم دیگه میخوام احتیاط کنم برای قرص

معرفی میکنی دکترت رو؟

اول باهات صحبت میکنه همه علائم و مشکلاتت رو میپرسه بعد واست دارو تجویز میکنه. خیالت راحت باشه دکتر ...

چقدر خوب 

من خیلی وقته احساس افسردگی دارم دیگه دارم تو غصه هام غرق میشم 🥲 نمی‌دونم چیه یه ترکیبی از افسردگی و اضطراب 

Crois en toi 
چقدر خوب  من خیلی وقته احساس افسردگی دارم دیگه دارم تو غصه هام غرق میشم 🥲 نمی‌دونم چیه یه ترک ...

منم همینطور بودم اصن داغووووون

حالم با هیچی خوش نبود همه چی یساعت حالمو خوب میکرد،، ولی الان خوبم

با پسرمم خیلی بدرفتاری میکردم فقط داد میزدم🤦‍♀️ اونم عصبی شده بود

الان خداروشکر من و پسرم و همسرم هر۳ خوبیم چون من خوب شدم

پس مشکلات فردی نیست نه؟ من خیلی مشکلات شخصیتی دارم قرص هم بهم دادن ولی میترسم بخورم یه بار سه ماه ...

منظورت از مشکل فردی چیه؟

من در مورد خودم صحبت میکنیم و خاطرات بد بچگی 

و اینکه مثلا هر رفتاری که الان از خودم نشون میدم یا کمبود اعتماد به نفسی که دارم یا چیزای دیگه رو میگردیم تو خاطرات بچگی پیداشون میکنیم و سعی میکنیم که حلش کنیم یا از یه دید دیگه بهش نگاه کنیم یا باهاش کنار بیایم 

Crois en toi