2777
2789
عنوان

چرا دروغ بگم من گاو هنوز امید دارم

127 بازدید | 6 پست

شاید یه روز دوباره برگرده 

ولی ته قلبم میگه دیگه هیچ وقت بر نمیگرده

همهچی تموم شد برای همیشه

هر وقت اینو به خودم میگم اشک تو چشمام حلقه میزنه حتی همین الانیم که نوشتم

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست میشه کم کم فراموش میکنی

طوطیا مال شماس

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

دوستان عزیز دلیل اینکه درگیر این افکار مزخرف میشین فقط و ففط بخاطر بیکاریه زیاد و هیچ مشغله ذهنی ندا ...

چرا اتفاقا کلی درس و دانشگاه رو سرمه ولی میدونی چرا بازم با این وجود فراموش نمیکنم

چون اون همکلاسیمه هر روز میبینمش

چرا اتفاقا کلی درس و دانشگاه رو سرمه ولی میدونی چرا بازم با این وجود فراموش نمیکنمچون اون همکلاسیمه ...

عزیزم نگفتم سرت شلوغ نیست گفتم مشغله ذهنی نداری!

درست بخون متوجه میشی

ذهنتو درگیر پیشرعت خودت کن نه ی انسان!