2777
2789

به نظرم بحث رنگ خیلی بحث عمیقیه که تمومی نداره..انواع آمبره.سامبره.بالیاژ.که باید بلد باشی که هر کدومو به اون یکی تبدیل کنی.و قلق های زیاد از حدی که داره..ترکیب رنگش بلد بودن میخواد که هرز نره.و اینکه موی سالم تحویل بدی..خیلی علمی و سنگین.تخصصی و پر تکنیکه.من با اینکه علاقه دارم ولی واقعا خسته شدم کم آوردم.چون هر چی تو این لاین یاد میگیرم کمه.مدام باید یاد بگیری آموزش ببینی.مخصوصا اینکه باید مدل داشته باشی تا روش تمرین کنی و البته اگه اولاش گند نزنی    

خیلی باید کاربلد باشی تا کارات خوب از آب در بیاد🤷🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙅🏻‍♀️.....دیگه برو واسه همیشه که قیدتو زدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری ناامید نباش

بقیه با تمرین رو سر مشتری یاد میگیرن نه مدل

سخت نگیر ...منم ارایشگر بودم ولی رنگ کار نکردم اما خیلی از همکلاسیام با همون مدرک مقدماتی ارایشگاه زدن و الان کار میکنن..کم کم دستت میاد...تازه رو سر مشتری خودت دقت بیشتری میکنی که اشتباه نکنی

난 물만난 물고기 soak up the music