2777
2789
عنوان

این ایده ی خوبیه برای سورپرایز همسرم؟😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4123 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کادو من خودم به نامزدم تولدش دستگل پول دادم خیلی خوشش اومد سالگردمون ساعت اینویکتا دادم اونم خوشش اومد 

هرچی خوبه مال مرداس😡نمونش ما خانوم ها😏والا😑خدا سایه مونو از سرشون کم نکنه😁😅😅
چه عالیه 😍❤️ به نظرم کادو ها رو هم بزار روز تولدش یا برگشتین بهش بده همرات نبر‌اونجا

خودمم فکر میکنم روز تولدش بدم بهتره در هر صورت ممنونم از نظرت عزیزم😍❤

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁
چقدر پول بود؟

واس من۵تومن بود ولی ۱تومن بزنی همه۵۰تومنی تراول عالی میشه من خودم۱۰۰تومنی و ۵۰تومنی زدم دونوع

مردا با چیز دیگه ای بیشتر سوپرایز میشن اینا برای ما خانوما جذابه خودت میدونی دیگه😑😂

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
واس من۵تومن بود ولی ۱تومن بزنی همه۵۰تومنی تراول عالی میشه من خودم۱۰۰تومنی و ۵۰تومنی زدم دونوع

پولداری خواهر من‌کلا بودجم نزدیکه دو تومنه

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁
واقعا؟ کی اینکارو کرده تا حالا 

من نمیدونم یکسری ها فاز خزه و فلان چرا دارن والا خب نظر ندن حال طرف بد نکنن چیزیشون نمیشه

پولداری خواهر من‌کلا بودجم نزدیکه دو تومنه

خب ۱تومن واس کادو ۱تومن واس بقیه چیزابزار

حتی واس من گل فروشه۱۵۰دست مزد گرفت درست کرد۲دوتا گل رز روش خودش بدون پول گذاشت،