2777
2789

منم لایک کن بیام بخونم

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه قبلا درست میکردم اصلا بود نمیداد این دفعه بو میده نمیدونم چرا 

مادر شو میگه سیب بو میگیره

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه بوی میده متوجه میشی دنبه هس 

به هم اگه داشتی مینداختی خوبه سیب هم خوبه

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
یه بوی میده متوجه میشی دنبه هس 

دوبارابش کن چوب دارچین چندتابنداز ی دونه سیب پوست کنده کامل بنداز ی دونه پیازبزرگ بنداز وی ذره سرکه سیب بنداز

من ایناروخواهرشوهرم قبلن گفته بم خودم امتحان نکردم بعدااینارودربیار

((امضاموبخون لطفا)) برای سلامتی امام زمان صلوات بفرس ودعاکن من بزودی مامان بشم ولطفا لطفادرخواست دوستی ندید