2777
2789
عنوان

چی بخوریم تو بارداری

340 بازدید | 32 پست

ک جنین خوشگل بشه (درسته ژن مهمه) ولی یچیزایی هم میکن هس ک بی تاثیر نیس روی پوست و خلق و خو و ایناش 

تو دلی من خوش اومدی برا سلامتیش یدونه صلوات میفرستی قشنگم 😘

موز و شیر خیلی توی سفیدی نوزاد موثره

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدی؟؟؟ شنیدم سیب گلاب هم چال در میاره

سیبو نمیدونم

ولی دختر عموم خورد سر دخترش 

بچش سفیده

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
جدی؟؟؟ شنیدم سیب گلاب هم چال در میاره

انگار زمان خاصی داره خوردنش دو طرفشم باید فشار بدی فک کنم یه کاربری اینجا گفت...🤐

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

انگار زمان خاصی داره خوردنش دو طرفشم باید فشار بدی فک کنم یه کاربری اینجا گفت...🤐

دو طرف سیب رو؟ 😅😅😅

زمانش کیه حالا 

تو دلی من خوش اومدی برا سلامتیش یدونه صلوات میفرستی قشنگم 😘
بچها چی بخوریم مهم چاق نشیم هم برا رشد جنین خوب باشن

عزیزم وزن گیری نوزاد سه ماه آخره 

من هی خوردم هی خوردم الان ۷۶کیلو ام تازه هنوز بچه وزن نگرفته😂😐چیزای مقوی بخور،آجیل و میوه بیشتر بخور،تا ماکارونی و برنج

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨