2777
2789
عنوان

دعا و جادو

191 بازدید | 18 پست

سلام دوستان اگر تایپیکای قبلیم ببینید همش یا مریض بودم و هستم و همشم کارام گره میخوره، سه روز قبل مامانم زیر چوب داخل تختم دعا پیدا کرد اما بنده خدا چون بلد نبود سوزوند!!! 

الان بنظرتون چیکار کنم؟ کسیو میشناسید برای باطل سحر و جادو 

من بیشتر از ده سال که تمام کارام گره داره، خواستگارام میان خوششون میاد ولی میرن بی منطق! کارمم که مشکل دارم، همشم مریضم🥺 تازه اون دعارو لای چوب تختم پیدا کردیم ولی مامانم سوزوند! گفتم شاید کسی اینجا تجربه مشابه من داشته باشه و دعایی گرفته از کسی که جواب داده و یا دعایی باطل کرده و مشکلش حل شده، لطفا بیاد و کمکم کنه 

تو این سال ها مامانم شک کرده بود که کسی دعا گرفته برام و همش از  هر آیه قرآن میخوند و طبق قرآن کاراش انجام میداد ولی تاثیری نداشت تا اینکه اون دعارو پیدا کرد🥺🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید میسوزوندی انرژی طلسم بیشتر شده

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
چکار باید کرد؟

نمیدونم چون سوزوندع باید پیش ادم کاربلد بره که متاسفانه همه کلاه بردار شدن

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
اصلا نمیشناسم کسیو🥺😔 

چه میدونم من خودمم هرجا رفتم بدتر شد تا چهل روز به نیت باطل شدن سحر و جادو سوره بقره یه روزم وقفه نیوفته صوتش تو خونه بزار پخش شه شماهم گوش کن میگن هر سحر و جادویی باطل میکنه