2777
2789

خانمای عزیز شما بعد از سزارین کمردرد هم دارین؟ من دی ۹۸ سزارین شدم ولی هر از گاهی کمردرد های شدیدی توی همون قسمت نخاع میگیرم. راهی دارین برای تسکین درد؟۰

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من یه سقط با کورتاژ داشتم که از کمر بی حسی زدن برام و بعد از اون همیشه کمر درد دارم 

الان هم دوباره حامله ام و خیلی میترسم برای سزارین بخوان باز از کمر بی حسم کنن الان هفته ۱۳ هستم ولی کمر درد و پا درد امونم بریده 

سلام من یه سقط با کورتاژ داشتم که از کمر بی حسی زدن برام و بعد از اون همیشه کمر درد دارم  الان ...

من از کمردرد در حال مرگم

وقتی اینجا میپرسی سزارین بهتره یا طبیعی همه میگن سزارین عالیه اصلا نه دردی دارشت نه عوارضی😐 پس این ...

نه عزیزم بحث بهتر و بدتر نیست. همه هم اختیاری سزارین نمیشن. همون طبیعی هم الان دوست خودم افتادگی مثانه داره. چقدر که بخیه خورد توی اون ناحیه

من و 5جا بی حسی زد تا بی حس شدم الان پای ظرفشویی به بدبختی وایمیستم. خیلی بده. 

منم. بیشتر از بیست دقیقه نمیتونم بایستم

وقتی اینجا میپرسی سزارین بهتره یا طبیعی همه میگن سزارین عالیه اصلا نه دردی دارشت نه عوارضی😐 پس این ...

من هم سز شدم  هم طبیعی اوردم  سزارین خیلی خیلی بهتره  طبیعی  اون ناحیه  بخیه میخوره  

نسبت به قبل خیلی تغییر میکنه

افتادگی میاره

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد