2777
2789
عنوان

شهامت نه گفتن ندارم

74 بازدید | 9 پست

تنها کسی که تو دوستام ماشین داره فقط منم و همیشه اکثر ادما درحال سو استفاده کردن از منن حتی دوستای دوستام

طرف دیشب بهم میگه بریم فلان جا دوست پسرمم با خودمون ببریم بدون اینکه ازم بپرسه برات مقدوره ببریمون یا نه زنگ زده به پسره میگه‌ چون دستت درد میکنه ما میایم دنبالت در حالی که ماشینم داغون بود و از طرفی به هیچ عنوان دوس نداشتم پسر سوار کنم

قبول نکردم

من رفتاری نشون ندادم که دوستم ناراحت نشه چرا برای دوستش اخم کردم یا جدی نگرفتم فقط گفتم ماشین خرابه من نمیتونم ریسک کنم خطرناکه راه دور رفتنمون

ولی از دیشب دارم شدیدا خودخوری میکنم

من شدم راننده ی شخصیه حتی کسایی که هیچ صمیمیتی باهاشون ندارم 

چرا انقد پخمه و تو سری خوردم خداییش؟!

شما جای من بودین چه رفتاری میکردین؟

زمان بهت ثابت میکنه که کی  "لیاقت" خوبیاتو داره
ما خودمون اینجوری بودیم انقدددد ماشینمون دست این و اون بود اسمشو گذاشته بودم جن،،، ه ی محل🤣🤣🤣

واقعا ماشینتو میدی دست بقیه؟ چه جراتی داری دختر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوشحالم که داری اینو میپرسی...ببین زیبا من یمدت تو سالن ناخون کار بودم یبار برا چند تا ازدوستام بدون هیچ هزینه ایخدمات انجام دادم ولیبعد اینا هر ماه میومدن ترمیم و انگار نه انگارحتی پولموادی که میخریدمم در نمیومد یبار دلو زدم به دریا گفتم که هزینه ها اینقدره هروقت خواستید بیاید یمدت ازم فاصله گرفتنو اینا بعد دیگه خودشون متوجه کاره چیپو زشتشون شدن زیاد رو نده و اگه پرسیدن چیزی که دوس نداشتی بگو نه و بهونه الکی نیار و بگو که دوسندارم

واقعا ماشینتو میدی دست بقیه؟ چه جراتی داری دختر

من ک نه شوهرم میده .ب خانوادش دیگه فعلا قهریم ماشین داره استراحت میکنه😂

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

خیلی خوشحالم که داری اینو میپرسی...ببین زیبا من یمدت تو سالن ناخون کار بودم یبار برا چند تا ازدوستام ...

چه عالی

اخه میدونی چیه دوست خودم خوبه نمیخواستم تو خونش دوستشو برنجونم

ولی خیلی رو مخم رفت این حرکت

من جای تو بودم؟ عزیزم معلومه که صدرصد نمیذاشتم کسی از من و ماشین با ارزشم سو استفاده کنه، به قول خودت مگه راننده شخصیشونی؟ خیلی تنگشونه برن خودشون زحمت بکشن ماشین بخرن تو که دور از جون حمالشون نیستی 😐 اصلا خودخوری نکن و منطقی باشد خانومم، ماشین تو مال تو، هر از گاهی هم میتونی به بعضیا لطف کنی نه اینکه ازت سواری بگیرن

من جای تو بودم؟ عزیزم معلومه که صدرصد نمیذاشتم کسی از من و ماشین با ارزشم سو استفاده کنه، به قول خود ...

من خیلی ساده لوحم تو این مورد

و از دیشب دارم از حرص میترکم

با اون ماشین خراب موند تا در خونش ببرمش خیلی برام عجیب بود این حجم از پرویی

تازه چون دوست پسرشم نبردم تا جایی که خانم میگفت و خیلیم دور بود اولش انگار یکم ناراحت شد که من به روی خودم نیاوردم 

من خیلی ساده لوحم تو این موردو از دیشب دارم از حرص میترکمبا اون ماشین خراب موند تا در خونش ببرمش خیل ...

حالا که کردی دیگه حرفشو نخور گذشته رفته پی کارش 

از این به بعدو دارم بهت میگم دختر، این ساده لوح بودنو بذار کنار و قوی باش 

نه گفتن خیلی راحته، برات مهم نباشه که بدجنس هم باشی فقط به این فکر کن که در این مورد حق داری