2777
2789
عنوان

مبینا تی تی

670 بازدید | 12 پست

کیا این بلاگر رو میشناسن اه اه

چقدر لوسه به شوهرشم. میگع تی ای جانم

چون اسم نغازه شوهرش t. t

موقع تبلیغ کردن هم ارث باباش رو از ادم میخواد

وات د فاز      اقا زندگی رو همونجور راحت بگیر که اون به تو سخت میگره انقدر بخند بگن دیوونه ای  کلا مثل اینه باش صاف باش باهمهههه هرکی هم باهات مشکل داره مشکل خودشه😜 تو که باهاش مشکل نداری؟؟؟ بخور بپوش بگرد بخواب کلا کوالا باش اون ته مها یه خورده تلاش کن فینیش چیز هایی که گفتم یادت نررررررههههه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وات د فاز      اقا زندگی رو همونجور راحت بگیر که اون به تو سخت میگره انقدر بخند بگن دیوونه ای  کلا مثل اینه باش صاف باش باهمهههه هرکی هم باهات مشکل داره مشکل خودشه😜 تو که باهاش مشکل نداری؟؟؟ بخور بپوش بگرد بخواب کلا کوالا باش اون ته مها یه خورده تلاش کن فینیش چیز هایی که گفتم یادت نررررررههههه
الان هم تبلیغ کردی 

اه چه تبلیغی دختره ی چندش واسه یه تبلیغ ۲۵میلیون میگیره

میشناسمش کپی نیلی افشاره

نه بابا

منم خوشم نمیاد ازش . نریزید سرم ...  من فقط نظرم و گفتم . و به نظر کسایی هم که دوسش دارن احترام ...

حالا مگه چه کشف علمی کرده یا بدرد جامعه خورده که کسی باشه بگی خوشم نمیاد بریزن سرت .‌‌‌‌‌مگه اینکه احمق باشن  

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚