2777
2789
عنوان

کنکوریای ۱۴۰۲

312 بازدید | 41 پست

بالاخره مصوبه لغو شد یا نه؟

شروع کردید؟چ پایه ای رو دارید الان واسه کنکور میخونید؟

اگه شرط معدل ۴۰ درصد تاثیر داره ینی نمیشه ازمون رشته دیگه رو داد؟یا باید ترمیم معدل انجام داد؟

شمام درسرگمید؟

آزمون دی ماه رو شرکت میکنید؟

من میخوام کنکور زبان بدم.. نه هنوز شروع نکردم حسش نمیاد اصن🤧

آره اونا تصویب شده

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز مشخص نیست 

دی رو شرکت کن واسه محک زدن خودت 

عمومی ها خیلی تو امتحانهای نهایی مهم شدن 

فعلا وقتت رو بذار روی اختصاصی ها و بخون 

مصوبه لغو بشه ضرری نکردی میتونی دوباره عمومی هارو بخونی 

شنیدم برای شرکت تو آزمون دیگه باید امتحان های نهایی اون رشته رو پاس کرد

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
هنوز مشخص نیست  دی رو شرکت کن واسه محک زدن خودت  عمومی ها خیلی تو امتحانهای نهایی مهم شد ...

برای کنکور زبان چی؟؟ عمومیا حذفن فقط زبان تخصصی میمونه.. میرم ۱۲ ام به نظرت دیر نی برای شروع؟

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
برای کنکور زبان چی؟؟ عمومیا حذفن فقط زبان تخصصی میمونه.. میرم ۱۲ ام به نظرت دیر نی برای شروع؟

دیر نیست 

شهریور رو از دست نده مرتب روزی چندساعت مطالعه رو داشته باش دی رو شرکت کن خودتو بسنج

تیر هم فرصت داری

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
هنوز مشخص نیست  دی رو شرکت کن واسه محک زدن خودت  عمومی ها خیلی تو امتحانهای نهایی مهم شد ...

ببین من کارشناسی فیزیک خوندم از اول دوس نداشتم ریاضی بخونم خلاصه کار پیدا نکردم دو بارم ارشد پیراپزشکی شرکت کردم قبول نشدم تصمیم گرفتم از دوباره کنکور سراسری بدم ک اینطور شد واقعا توش موندم تو باشی جای من چیکار میکنی؟

دیر نیست  شهریور رو از دست نده مرتب روزی چندساعت مطالعه رو داشته باش دی رو شرکت کن خودتو بسنج ...

اوم.. ببین من منابعم ایناس

عمومی شهاب اناری(قبلا خریده بودم)

جلد اول شهاب اناری تخصصی جلد دومش موجود نیست

پک کامل کتاب ۴۰۰۰ واژه

کتاب ۵۰۴

بازم بخرم یا کافیه؟