2777
2789
عنوان

انقد دلم گرفته که شاید منم یه روز تاپیک زدم همه چیو تعریف کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3486 بازدید | 187 پست
چرا چیشده‌ ؟🥺

یک سری مشکلات حل نشدنی با همسرم دارم که مدام برای اونا غمگینم و غصه میخورم

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلت بدتر از شکست عشقی + خیانت +ازدواج اجباری + طلاق + یه بیماری سخت  هست؟

شکست عشقی ازدواج اجباری خیانت + یه مشکل خیلی بزرگتر دارم 😭

خدایا شکرت میدونم منو ب همه آرزوهام میرسونی🤩😘

ب نظرم هیچی نگو و رو ی برگه بنویس تمومم ک شد پارش کن یا بسوزونش منم این کارو میکنم حالا نویسنده شدم برا خودم و رمان مینویسم ببین دشمنی ندارم ک میگم نگو اینجا بگی یا میگن دروغ گفت یا تخریبت میکنن یا میگن مشکل ما بیشتره مسخرت میکنن دردت بیشتر میشه ب نظرم دل خود آدم بهترین سنگ صبوره...

خدایاتوبساز تو بسازی قشنگ تره...  
کسی ک حالش خوبه و خوشه این موقع شب میخوابه اکثرا ادمایی با استرس زیاد و دلواپسی های بیش از اندازه هس ...

من نصف قرص آلپرازولام خوردم بازم خوابم نبرد 

فقط دارم پاهام به تختم میکوبم از بس ناارومم

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
من نصف قرص آلپرازولام خوردم بازم خوابم نبرد  فقط دارم پاهام به تختم میکوبم از بس ناارومم

آره بدترین چیز افکارن ک آدمو ازپا درمیارن اگ آدم بتونه بی تفاوت و بیخیال باشه چقد خوب میشه

فکر نکنم...  چه آبرویی میتونه ازت ببره مگه؟

اخه فحشش دادم بیاد بگه این چادری بود با من دوست شد

البته ما ۲ روز فقط دوست بودیم چهارشنبه و پنجشنبه 

یا مثلا الکی بگه این با من رابطه داشته الکی 

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
ب نظرم هیچی نگو و رو ی برگه بنویس تمومم ک شد پارش کن یا بسوزونش منم این کارو میکنم حالا نویسنده شدم ...

مرسی که بهم گفتی 💙 آره تجربه نشون داده بیان کردنش اینجا بیشتر باعث اعصاب خوردیه

ولی خیلی نیاز دارم یکی درکم کنه، یه چیزایی هم پیش اومده ک حتی به تراپیستم نمیتونم بگم 

هی میام بگم هی نمیشه 

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍