2777
2789

وقتی دبیرستانی بودم 

ی آقایی اومد مدرسمون سخنرانی به اسم حاج آقاشمشیری که روحانی نبودا ولی میتونست اینده رو پیش بینی کنه

صحبتاش خیلی دلنشین بود 

وقتی سخنرانیش تموم شد، ما برگشتیم سرکلاس

ناظممون اومدگفت هرکی بخواد میتونه بره پیش اقایشمشیری وصحبت کنه 

کلاس شلوغ شد، خانم ناظم گفت ۴تا ۴تا بیاد پایین

هرکی میرفت میومد یا گریون بود یا خندون

من اونموقع باشوهرم دوست بودم فقط همینوازش پرسیدم ۱۷سال پیش بود بهم گفت اره بهش میرسی وخیلی دوست داره

سال ۸۵ باسختی زیاد بهش رسیدم

الان یهویادم اومد😂😂🙋‍♀️

من بچه ی تهرانم، ینی هم تهران بدنیااومدم هم ۳۰سال تهران زندگی کردم و ازدواج کردم، ۴ساله رفتم ی شهرستان کوچیک چون از تهران وشلوغیاش خسته شدیم، خانواده همسرمم اصفهانن پس حق نظردادن برای هرسه شهررودارم. تو تاپیکام ونظرام کاراگاه بازی درنیارچون هیچ دروغی ازش درنمیاد، من بعد۴سال دوستی با دوست پسرم ازدواج کردم ۱۵سال پیش یروز داستانشوتعریف میکنم امیدوارم اگه به صلاحته تجربش کنی. حالاکه تا اینجاروخوندی ی صلوات مهمونم کن جدم دعاگوت باشه

بعدها حسرت خوردم چرا فقط همینو ازش پرسیدم

من بچه ی تهرانم، ینی هم تهران بدنیااومدم هم ۳۰سال تهران زندگی کردم و ازدواج کردم، ۴ساله رفتم ی شهرستان کوچیک چون از تهران وشلوغیاش خسته شدیم، خانواده همسرمم اصفهانن پس حق نظردادن برای هرسه شهررودارم. تو تاپیکام ونظرام کاراگاه بازی درنیارچون هیچ دروغی ازش درنمیاد، من بعد۴سال دوستی با دوست پسرم ازدواج کردم ۱۵سال پیش یروز داستانشوتعریف میکنم امیدوارم اگه به صلاحته تجربش کنی. حالاکه تا اینجاروخوندی ی صلوات مهمونم کن جدم دعاگوت باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا کجاست

سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸

تا چندوقت شمارشم داشتم

بعد عوض شد

تونستید پیداش کنید

به یسریا گفته بود کنکور قبول میشن

یسریا گفته بود تو دانشگاه عاشق میشید ازدواج میکنید

یسریام که گریون بودن گفته بود یکی رو از دست میدن و... 

خوشبحالت.....کاش منم پیداش کنم ازش بپرسم😓😓😓

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
شمشیری یه بی سواد زبون باز هست از نزدیک برخورد خانوادگی داشتم که میگم

دوتا شمشیری داریم

اونیکه میاد تلویزیون ایشون نیستن

من حرفاش بهم ثابت شده

فقط دعاوقران بود حرفاش

خوش ب سعادتت گلم  ک رسیدی بهش و ب ارومش رسیدی🌸💙

برای امضاتم صلوات فرستادم❤💙

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
کی هستن اون آقا کدوم شهر هستن هنوز؟

تهران بود دبیرستانم

الان کجان نمیدونم