2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودکشی بدون درد نیست عزیزم 

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

ول کن بابا زندگیتو کن همچی درست میشه 

مگه چقدر عمر میکنیم دنبال کشتن خودتو. 

مشکلات برای همه هست بخدا من میخواستم به خودکشی فکر کنم انقدر بدبختیام زیاده هرکی جای من بود تاحالا ده بار خودشو کشته بود. 

ولی خدا بزرگه به خودش توکل کن زمانی که از همه کس و همجا نا امید شی پناه ببری به خدا معجزه میکنه برات قول میدم بهت اینو. 

الکی خودتو از چاله ننداز تو چاه خودکشی گناه کبیرست بعد باید بیشتر عذاب بکشی. 

ناراحتی چیزیو نکن خدا بزرگه تلاشتو بکن بقیه رو بسپار به خودش. 

هممون کم میاریم خسته میشیم افسرده میشیم استرس میکشیم زندگی همینه دیگه زندگی همیشه بر وقف مراد ما پیش نمیره بالا پایین داره رنج کشیدن داره. 

هیچکس از شرایطتش راضی نیست 

ول کن بابا زندگیتو کن همچی درست میشه مه چقدر عمر میکنیم دنبال کشتن خودتو. مشکلات برای همه هست بخدا م ...

خیلی خستم دیگه تحمل ندارم از همه کشیدم حتی از بچه کوچیک