2777
2789

نمیدونم اون قرص چیه ولی هیچی مثل الو بخارا نیست منم سه ماه اول بارداری یبوست شدید داشتم فقط الو بخارا میخوردم خوب میشدم امتحان کن عالیه

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم اون قرص چیه ولی هیچی مثل الو بخارا نیست منم سه ماه اول بارداری یبوست شدید داشتم فقط الو بخار ...

ی قرص گیاهی هس تو گوگل نوشته ک خوب نیس تو بارداری مگ در مواقع ضروری

یچیز میگم واقعا گوش کن انجام بده منم باردارم بخاطر یبوست ازدرد زیاد هموروئید گرفتم و ...

تنها چیزی که آرومم میکنه فعلا و خطریم نداره خوده زیتونه حتی روغن زیتونو این چیزام کارساز نبو برام هرچیم فکرشو کنی خوردم همون روز ج داد دوباره یکهفته بدبختیو یبوست

الان چند هفته ایه خودمو بستم با غذا به زیتون راحتم خ راحتم 

چند روز شده یبوستت؟ زیاد اب بخور،انجیر خشک و برگه زردالو خوبه الان خود انجیرم هست

ی هفته ای میشه یعنی نابود شدماااا

انجیر ک خیلی میخورم والا تاثیر نداره زیاد

ی قرص گیاهی هس تو گوگل نوشته ک خوب نیس تو بارداری مگ در مواقع ضروری

خب خوب نیست مصرف نکن من ب دکترم گفتم یبوست شدم بهم یه پودر داد پودر ملین قبل از صبحانه بخورم من میخوردم حالت تهوع شدید میگرفتم ولی آلو خیلی خوبه روزی 4 یا 5 تا الو بخارا بخور نتیجشو میبینی

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️