2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعداز عمل دردات چطور بود؟ 

خیلی درد داشتم و خیلی گیج و منگ بودم چون هم بی حسی بهم زده بودن هم بیهوشم کرده بودن از وقتی به هوش اومدم تا شب فقط به سقف خیره بودم انقدر تو شوک بودم یادم میفته خندم میگیره😂😂

از پرسنل اتاق عمل شکایت میکردی ب مدیریت بیمارستان 

انقدر درگیر زردی دخترم و مریضی شوهرم شدم نتونستم شکایت کنم ولی خیلی دوست دارم یبار برم پیش رییس بیمارستان و بهش بگم

از شب اول که اونجا بودم از وضعیتم فیلم دارم

خیلی دوست داشتم طبیعی رو تجربه ش کنم ولی جرات نداشتم😂

من بار اول قبل کلا وقت سزارین زده بودم ولی ده روز قبل از وقتم کیسه آبم ترکید منو بردن زایشگاه 

فرار کردم از زایشگاه زیر بار طبیعی نرفتم

سر چهارمی ک نفسم دراومده ینی سه تا بچه پشت سزهم اوردم سع تاشون باهم اندازه این اخری اذیتم نکردن تو ب ...

خیلی هنر کردی به خدا ... خدا حفظ کنه بچه هاتو .

من بارداری اولم هیچی نفهمیدم. ولی بارداری دومم خیلی عذاب کشیدم خییییلی... میفهمم چی میگی.

بعده بارداری دوم دیگه به غلط کردن افتادم‌.

واقعا ما مادرها با هر بار بارداری کلی سلامتی مون به خطر میفته و از نظره بُنیه و قدرت بدنی بعدها آسیب می‌بینیم.. من خودم بعده بارداری دومم کمر درد شدید میشم همیشه و خوب شدنی هم نیست متاسفانه 🤕

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
خیلی هنر کردی به خدا ... خدا حفظ کنه بچه هاتو . من بارداری اولم هیچی نفهمیدم. ولی بارداری دومم خیلی ...

عزیزم خدا یچه هاتو حفظ کنه♥

اره دیگه کلا مادر ینی همین فداتشم 

انشاالله خدا بهت سلامتی بده سایه ات بالا سر بچه هات باشه ثمرشونو ببینی 

عزیزم خدا یچه هاتو حفظ کنه♥ اره دیگه کلا مادر ینی همین فداتشم  انشاالله خدا بهت سلامتی بده سا ...

قربونت گلم. خدا بچه های شما رو هم حفظ کنه برات.. ❤❤❤

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
سختیش تا چند وقته ؟

من ک دوتا پسر دارم با فاصله یکسا و نیم تقریبا  دهنم سرویس شده .یکیشدوسال و نیم یکیش یکسال ونیم .ی بازار نمیتونم برا خریدای خودم برم .همیشه باید کسی باش بچه هاروبزرام یا شوهرم ببرمون ک بچه ههرو نگهداره توماشین .واقعا خسته میشم بعضی وقتا میشینم گریه میکنم .ن تفریحی ن عروسی ن مهمونی نمیتونم برم خیلی اذیتم میکنن  هی میگم خدابزن بره جلو دوسال 

نوع صحبت و ادبیاتتون درست نبود عزیزم. از اینکه خدا منو لایق مادری دونسته و بچه هام جفت شدن خیلی ام ا ...

قوربونت برم بحث بی کلاس و باکلاس نیس خودت اذیت نشدی واقعا با 4چتا میتونی بیرون بری ب کارای خود برسی تفریح و خرید .من با دوتا واقعا دکترم نمیتونم برم .

قوربونت برم بحث بی کلاس و باکلاس نیس خودت اذیت نشدی واقعا با 4چتا میتونی بیرون بری ب کارای خود برسی ...

اره عزیزم چرا نتونم 

خدا سایه مامانمو از سرم کم نکنه ولله خیلی هوامو داره ب همه چی میرسم بچه هارو باعشق نگه میداره  حتی الان ک استراحت مطلقم  حدود  یکماهه مامانم پیشمه اشپزی بچه ها. دیگ تا چندسال دیگم از آب و گل درمیان انشاالله دیگ کلا سختی نداره