2777
2789
من خون میبینم حالم بد میشه وقتی بردنم تو اتاق عمل خون نفر قبلی هنوز رو زمین بود تمیز نکرده بودن وقتی ...

وااای چقد شبیه سزارین دوم من شدیییی بگردمت الهی خدا لعنتشون کنه

منم سر دومی از ترررس بدنم کبود شده بود یخ کرده بودم چقد حالم بد منو بردن اتاق عمل ساعت 8 صبح نفر اول اومد آمپول بیحسی بزنه یه مرده من ترسیدم دست یه پرستاره گرفتم گغتم توروخدا میزنه دستمو بگیر با حالت التماس ولی دستمو هل داد 

دکترمم ناخنای بلند قر و. فری دراز کشیدم بعد از تزریق بی حسی شروع کرد ب بتادین زدن منم از اینه لامپ بالا سرم نگاه میکرذم و از ترس نفسم بالا. نمیمو دیگ یه پرده کشید جلوم تیغو ک. کشید حس کردم جیغ کشیدم ک من بی حس نیستم ولی اهمیت ندادن ناخنای بلندشو حس میکردم تو شکمم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای چقد شبیه سزارین دوم من شدیییی بگردمت الهی خدا لعنتشون کنه منم سر دومی از ترررس بدنم کبود شده ...

من تیغ رو نفهمیدم ولی دستای دکتر تو بدنم و کشیدناش رو میفهمیدم

من تیغ رو نفهمیدم ولی دستای دکتر تو بدنم و کشیدناش رو میفهمیدم

منم میفهمیدم به پرستاره گفتم خانم من بی حس نیستم که گفت اگه بی حس نیستی پاهاتو تکون بده ببینم😑ولی بیهوشی بهتره واقعا من تا ی مدت از شوهرم متنفرشده بودم بهش گفتم تک اتاق عمل باید بالاسرم می بودی بخدا یهو گفتن بچه گریه نمیکنه منم گفتم خدایا دیگه جون منو بگیر بده به بچم من طاقت ندارم بعد از یک دقیقه زد زیر گریه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بعداز عمل دردات چطور بود؟ 

اصلا وقت نکردم درد تحمل کنم😂

همون اول کار شوهرم کرونا گرفت بخاطر دخترم تا سه هفته خونه نیومد

دخترم زردی گرفت جوری که هرکاری میکردیم پایین نمیومد دوماه طول کشید تا خوب بشه فقط مامانم پیشم بود که رانندگی بلد نبود روز چهارم سزارین با اون وضعیتم دخترم بغل میکردم غربالگری میبردم دکتر میبردم کارای درمان زردیش میکردم 

چه بده تازگی آمپول بی حسی میزنند وبیهوش نمیکنتد بیهوشی خیلی خوبه هیچی متوجه نمیشیم 

اره واقعا 

وقتی دستای دکتر رو حس میکردم دقیقا حس فیلم واکینگ دد داشتم که زامبیا میریختن رو طرف شکمش پاره میکردن 

اصلا وقت نکردم درد تحمل کنم😂 همون اول کار شوهرم کرونا گرفت بخاطر دخترم تا سه هفته خونه نیومد دختر ...

عزیزم چه سختتتت🥹 با شکم بریده اخه😞

بعد عمل تو بیمارستان جطوری بودی انتقباض و درد بعد عمل نداشتی

عزیزم چه سختتتت🥹 با شکم بریده اخه😞 بعد عمل تو بیمارستان جطوری بودی انتقباض و درد بعد عمل نداشتی

چرا خیلی خیلی درد داشتم ولی مجبور بودم سرپا بشم چون باید کارام انجام میدادم صبحا انقدر راه میرفتم تا دردش برام عادی بشه