2777
2789
اره بخدا😁 اولی و دومی رو خودم خاستم دروغ جرا دختر بزرگم96 کوچیکه98 سال 99 هم خدا یع پسر بهم داد ...

یخب سوال اخه  خودتون و شوهرتون هردوخواستین  

یعنی میشینید مثلا میگید چهارمی هم بیاریم یا  خداخواسته میشه خونتون مستقله ؟ از خلنواده شوهر ؟

چنتا اتاق دارید صبح ساعت چند بیدارمیشی  غذا چی واقعا سواله برام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نخاستم حتی تاپیکامو ببین اقدام ب سقط هم کردم اما خدا خاست ک بمونه منم تسلیم اراده خدا شدم

ببخشید آخه سومی رو هم ناخواسته باردار شدی کاربرا کلی توصیه کردن واسه جلوگیری چطور دوباره اشتباه کردی

کاربری واگذار شده

اینهمه بچه میخای چیکار

نوع صحبت و ادبیاتتون درست نبود عزیزم. از اینکه خدا منو لایق مادری دونسته و بچه هام جفت شدن خیلی ام از خدا ممنونم ک در اینده و بچگی تنها نباشن

روحیه هرکس نسبت ب مسائل فرق میکنه عزیزم

یه عده هستن بچه های زیادو بی کلاسی میدونن ولی نه من همچین فکر میکنم و لذت میبرم از دیدنشون.  انشاالله خداوند ب هزکس ک درارزوی فرزنده فرزند سالم و صالح عطا کنه.  الهی آمین

نه نخاستم حتی تاپیکامو ببین اقدام ب سقط هم کردم اما خدا خاست ک بمونه منم تسلیم اراده خدا شدم

زنده باشن عزیزم طبیعی هستی یا سزارین 

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️
دومی چهار دست و پا ک بره خوب میشه راه ک بره دیگه آسون تر میشه کار 

برعکسه من دخترم تا یک سال آروم بود اصلا نه شب بیداری داشتم نه گریه زیادی کلا آروم بود ولی از موقعی که راه رفت یعنی صد و هشتاد درجه تغییر کرد الان که دوساله که دیوونه شدم به حدی که می خوان برم یک ماه خونه مامانم بمونم چون اینجا تنهاییم الآنم نشسته پیشم قالب پنیر خالی میخوره نمیده 😑

نه ببینید همه جی مهمه تمام عوامل مهمه  اطرافیان  موقعیت ، همه چی

من خودم متولد74 هستم ک فوق لیسانس روانشناسی بالینی دارم و همسرم متولد72 و نظامی هستن بخاطر شغلشون یجا ساکن نیستیم ولی اصالتا لرستانی هستیم عزیزم. 

برعکسه من دخترم تا یک سال آروم بود اصلا نه شب بیداری داشتم نه گریه زیادی کلا آروم بود ولی از موقعی ک ...

ای جانم🤣🤣🤣

ن من بچه هام کلا ارومن خداروشکر دخترم ک خیلی پسرمم واقعا آرومه 😍

نور بر تاریکی پیروز است💪