2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ دوباره بارداری تحمل کن اگر نه میخوای اقدام کنی ! بگم برا همون اولی وقت بزار  و خودت کلاس برو ...

تصمیمش دارم هنوز اقدام نکردم فقط میخوام ببینم چجوریه

هنر یاد گرفتن که من همه چی بلدم هم مدیر مالی هستم و هم همه حرفه های آرایشگری رو بلدم کم و بیش کار میکنم خیاطی هم اوکی هستم فقط چون سنم یکم داره میره بالا و دوست نداشتم دخترم تنها باشه میخواستم شرایط بدونم

اره بخدا😁 اولی و دومی رو خودم خاستم دروغ جرا دختر بزرگم96 کوچیکه98 سال 99 هم خدا یع پسر بهم داد ...

منم بچهام ۹۶ و ۹۸ هستن قربونشون بشم

الهی که همه بچها عاقبت بخیر بشن، عزیزای دل منم عاقبت بخیر ، سلامت و شاد باشن همیشه❤️
عزیزم من عاشق بچه هامم و دوسشون دارم

مطمعنن ک هر بچه ای برا مادرو پدرش خیلی شیرینه ولی خیلی خیلی سخته چهار بچه و همسر و خونه داری

ببخشید شاید منظورمو بد رسوندم 

من خودم بچم نه ماهشه نه میتونم ب خونه برسم نه مثل قبل آزاد باشم برا همین تعجب کردم

شاید آن روز ک سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد خبر از دل پررنج گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت چه گل شقایق و میخک و یاس زندگی اجباریست