2777
2789
نوع صحبت و ادبیاتتون درست نبود عزیزم. از اینکه خدا منو لایق مادری دونسته و بچه هام جفت شدن خیلی ام ا ...

بالاتر عذر خواستم ک منظورمو بد رسوندم

شاید آن روز ک سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد خبر از دل پررنج گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت چه گل شقایق و میخک و یاس زندگی اجباریست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون گلم سزارین عزیزم همین کارمو سخت کرده 

وای خیلی وحشتناکه چهارمین سزارین. انشالله زایمان راحتی داشته باشی.خدا کوچولوهاتم حفظ کنه برات 

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️
ای جانم🤣🤣🤣 ن من بچه هام کلا ارومن خداروشکر دخترم ک خیلی پسرمم واقعا آرومه 😍

خداروشکر بچه هات ارومن 

کوچیک‌که بود آروم بود میگفتم دوسالش شد اقدام میکنم بچه دوم ولی الان میگم تا اروم نشده نمی خواهم شوهرمو قبلاً می‌گفت بیار الان میگه شرایط مالیش نداریم😝

اره بخدا😁 اولی و دومی رو خودم خاستم دروغ جرا دختر بزرگم96 کوچیکه98 سال 99 هم خدا یع پسر بهم داد ...

ماشالله خدا قوت من الان سر همین دومی هم هنوز شک دارم 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
وای خیلی وحشتناکه چهارمین سزارین. انشالله زایمان راحتی داشته باشی.خدا کوچولوهاتم حفظ کنه برات 

قربونت عزیزم

باور میکنی سع تا سزارین و سه تا بارداری داشتم ب اندازه بارداری الانم اذیت نشدم از شب تاسوعا خونریزی شدید با لخته های بزرگ.  این هماتوم لنتی بیچارم کرد

من خودم متولد74 هستم ک فوق لیسانس روانشناسی بالینی دارم و همسرم متولد72 و نظامی هستن بخاطر شغلشون یج ...

خدا بچه هاتونو حفظ کنه خیلیم خوبه 

فقط چون بچه الان خیای سخته ادم همش سوال میشه براش که بچه ها تو اپارتمان  مادردست تنها  

فک کن  هر بچه ی ذائقهای داره یکی میگه کباب دوس دارم اونیکی ماکارونی دوس نداره اونیکی بررنج دوس داره  

یعنی مثلا منکه یک بجه دارم همش  شوهرم میگه ابکی درست کن پسرم میگه برنج درست کن.  وضع مالی ادمم جوری نیس ک روزی چن جئر غذا درست کنه. 

ازین لحاظ برام سوال میشه 

قدیما ادما زندگی مشترک داشتن باخانواده شوهر  یکیش با پدربزرگ میخابید اونیکی با عموهاش یکیش، با عمش میرفت حموم اونیکی تو مغازه داییش کار میکرد الان همه انفرادی شدن سخته 

خدا بهت قوت و. انرژی میده عزیزم 

خدا کنه حالا تازه این ماه اقدام کردم چون سه سال بارداری اولم طول کشید تا خدا بهم لطف کرد منم یکم زود شروع کردم چون سنم میره بالا وگرنه ماشالله پسرم اصلا آروم نیست 😅

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤