2777
2789

واقعیتش چند وقته داداشم دنبال کار بعد ب شوهرم‌گفتم ببین جای شما کارگر نمیخاد گف گفتم گفتن نه خودم به صاحبکارش پیام دادم گف فعلا نه ولی اگر خواستن حتنا میگن

ایشون چیزی نگفتن شوهرمم چیزی نگفت دنبال کارگرن تو گروه بودن دیوار مشهد ک یهو دیدم همون خانم حسابدارشون ک قبلا با شوهرم توتایپیک قبلم کامل توضیح دادم اگهی گذاشته دنبال کارگر

ب داداشم گفتم امروز رف فقط سرپرست کارگاه بوده گفته مشکل نداره بیا داداشمم چون لباس نداشته دوساعتی بوده گفته از فردا میام شروع بکار

عصر ک شوهرم اومد گف صاحبکار دیگشون دوتا شریکن البته و یک سرپرست کارگاه گف یکی از صاحبکاراشون اومده گفته اقوام نمیگیرم

حال دلم خوب بود ولی افسوس ک خرابش کردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد شوهرم نمیدونم جلو من بود یا نه زنگ زد صاحبکار دیگشون ک باهاش خیلی اوکیه اسشون نبودن به گفته وهرم گف مسافرته البته تو صحبتاشم گف ببخشید مزاحم شدم تو مسافرت تون بعد گف سرپرست گفته بیاد ولی اقای ...اومده گفته اقوام نه نمیشه شما صحبت کنید ک بیاد دوتا بچه داره ایشونم گفتن بزارن من از راهه دور یک جلسه تشکلیل بدم با سرپرست و اون شریک صاحبکار و بعد زنگ زد گف نه بعد ب مشکل میخورین 

حالا من نمیدونم ایناهمه فیلم بود برای من یا واقعا صاحبکاره گفته نه

همش فکر میکنم شوهرم گفته شما بگو نیاد ک راحت بتونه کارشو ادامه بده نکنه یک موقع با اون خانمه ارتباط داره برای همون گفتن داداشم نره

در ضمن همین صاحبکاره ک با شوهرم خیلی اوکیه از ماجرای پیام بازی با خانم حسابدار متوجه چون میخاسم شکایت کنم ایشون گفتن نرو چیزی نیس فقط راجع ب کار بوده و از این شعرا

بعد شوهرم نمیدونم جلو من بود یا نه زنگ زد صاحبکار دیگشون ک باهاش خیلی اوکیه اسشون نبودن به گفته وهرم ...

اسی ببین شوهر من هرشرکتی تاحالا بوده دونفر که فامیلن قبول نمیکنن احساس میکنم فکرت منفی شده و هیچ بازی وکلکی پشت این ماجرا نیس

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
من در جریان این خانمی ک میگی نیستم ولی اکثر شرکت ها اقوام قبول نمیکنن 

با شوهرم یواشکی ک من در جریان نبودم‌پیام بازی میکردن و من ک متوجه شدم خواستم شکایت کنم ک شوهرم خودش ب صاحبکارش گفته درمورد کاری بوده چون خانومم حساس بوده پاک میکردم الان خانومم از دادن پیاما متوجه شده و قصد شکایت داره

حتی اگر فیلم هم باشه لزوما به این معنا نیست که شوهرت به خاطر ارتباطش با اون خانوم این کار رو کرده 

من خودم محل کارم اصلا دوست ندارم آشنایی باشه 

یک جا رفتم برای کار مسئولش آشنا دراومد اومدم بیرون شاید شوهر تو هم مثل من هست

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
اسی ببین شوهر من هرشرکتی تاحالا بوده دونفر که فامیلن قبول نمیکنن احساس میکنم فکرت منفی شده و هیچ باز ...

میدونی من گفتم والا نقشه هی شوهزم گف چی نقشه ای دیدی جلو خودت زنگ زدم بگو تو فکرت چی میگذره ب منم بگو منم گفتم فیلم بازی کردنتونم ضایعه بس کنید ناراحت شد لگد میزد اسباب بازی ها بچه رف بیرون باز اومد تو اتاق خوابید درم قفل کرد زنداداشم اومد  رفتم صحبت کنم ن جواب داد ن چشاشو باز کرد منم گفتم بدرک ایناهمش فیلم

حتی اگر فیلم هم باشه لزوما به این معنا نیست که شوهرت به خاطر ارتباطش با اون خانوم این کار رو کرده&nb ...

خب گلم  از او موقع شوهرم‌گف من گوشی نمیخام نداشت ولی همش حسم میگه نکنه گوشی قایمکی داره اونجا من متوجه نیسم 

میدونی من گفتم والا نقشه هی شوهزم گف چی نقشه ای دیدی جلو خودت زنگ زدم بگو تو فکرت چی میگذره ب منم بگ ...

باز از اینم نمیشه نتیجه گرفت فیلمه خب اگه راست باشه کلی دوندگی کرده برا برادرت تو بهش تهمت زدی خودت باشی بهت برنمیخوره؟ اسی میشه به زندگیت زمان بدی اگه شوهرت ریگی به کفشش باشه بعدا هم میتونی بفهمی،الان گند نزن به همه چی بخاطر حدسهات لطفا

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز