2777
2789

من الان ی دونه تست کردم به زور دوتا خط کمرنگ افتاد

قبلا خوندم در صورتی جواب معتبره که خط قست منفی پررنگ باشه

اما الان دوتاش کمرنگ بود

سوالم اینه جواب کلا نامعتبره؟

ممکنه مثبت باشه؟

تا اطلاع ثانوی حوصله بحث کردن با هیچکی رو ندارم.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی دونه داشتم فقط

فردا بگیر دوباره امتحان کن ولی همیشه تست رو دو سه تا بخرین که مطمئن شین بالاخره تست خونگیه دیگه امکان خطا هست چند تا بگیرین که مطمئن بشین😊

پدر و مادر نازنینم تا ابد میپرستمتون فرشته های بی تکرارم❤️🫶🏼❤️

خ کمرنگه اصلا توعکس معلوم نمیشه

فردا صبح ادرارت غلیظ تره مجدد چک کن.دو تا خط هست یکی کنار Tو یکی کنار C 

خطTکه مربوط ب خود بی بی چک هست.خط Testمحسوب میشه که همیشه وقتی ادرار میریزی باید پررنگ بشه.بعدی Controlهست که مربوط ب هورمون بتا اچ سی جی هست.که همون هورمون بارداریه که اگه باردار باشی و ب اندازه کافی وارد ادرار شده باشه خط کنترل که به این هورمون حساس هست رو پررنگ میکنه.اگه پخش شد یا خط تست پررنگ نشد بی بی چک خرابه و مجدد بایستی چک بشه.

فردا بگیر دوباره امتحان کن ولی همیشه تست رو دو سه تا بخرین که مطمئن شین بالاخره تست خونگیه  ...

بابا شوهرم دیگه قبول نمیکنه

اینم ب زور گرفت

میگه کم به بچه فکر کن از بس فکر میکنی توهم میزنی

تا اطلاع ثانوی حوصله بحث کردن با هیچکی رو ندارم.....