2777
2789

من زیاد کشیدم دیگه غم شده روتینم....

ولی که گاهی ترس سکته رو دارم بعضی وقتا کتف و قلبم درد میگیره نمی‌دونم بخاطر تلقینه یا چی 

ولی کلا بیخیال 

مهم نیست

فوق فوقش سکته میکنیم میمیرم و تمام مث خیلیا 

نباید که ترسشو هم کشید

کاربر سابق⁦  به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک  نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.  
خدا بنده رو رها نمیکنه بنده خدا رو رها میکنه

چرا رها کرده  بدجوری خودم درد بی درمان بچه‌هام بیمار وضعیت در حال طلاق 

از همین لحظه زندگی من سرشار از شادی و آرامش میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا باهاته ولی تو دقت نمیکنی شعار نیست دقت کن من خودمم دقت کردم و فهمیدم خدا با بنده هاشه

نه خدا بدجوری زده تو گوشم یعنی واقعا من اینقدر بد بودم

من زیاد کشیدم دیگه غم شده روتینم.... ولی که گاهی ترس سکته رو دارم بعضی وقتا کتف و قلبم درد میگیره ن ...

مردن یکباره اما

به امضات دقت کن شاید اون یه چیزی باشه که راهتو عوض کنی

درد بی درمان  بیماری بچه‌ها م طلاق  اون امضا فقط یه شعارها نابود شدم هرچی فکر میکنم هیچ ظلمی و کار بدی نکردم که این سزایم باشه 

مردن یکباره اما

مردن یکباره اما ترس از سکته هزار باره 

میدونستی ترس از یه چیزی از خودش وحشتناک تره؟

پس بیخیال دنیا 

چی میگن این فکرای بیخودی کم بدبختی داریم اینا هم اومدن احاطمون کردن بزن محاصره رو بشکون 

تو باید رها باشی آزاد آزاد

آزاده باش آزاده زندگی کن و آزاده هم بمیر

مردن مسیر همه ی ماست چیز ترسناکی هم نیست بلکه قراره زندگی متعالی تری داشته باشیم و کلی لطف و رحمت از جانب خدا چنانچه نیک کردار باشیم پس ترسش چیه دیگه؟ خداییش هرچی باشه بهتر از زندگی کردن تو این دنیا با آدمای ناانسان نیست؟ 

لذت ببر از زندگیت مرگ هم به موقعش اتفاق میفته و  وارد جهان برتر میشی و در نهایت خوشبختی حقیقی...

کاربر سابق⁦  به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک  نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.  
یعنی مطمئن باشم، یه دری رو تو این دنیا به روی منم باز میکنه. تو این مرحله از زندگیم همه ی درا به روم ...

صد در صد

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
نه خدا بدجوری زده تو گوشم یعنی واقعا من اینقدر بد بودم

خدا اونقدر دوستت داره که زده تو گوشت تا به خودت بیای واینقدر خودتو ضعیف و ناتوان نبینی و بلند شی و یه زندگی عالی رو برای خودت بسازی. 

در واقع این ماییم که خدا رو نشناختیم و فراموشش کردیم. 

به خدای درونت احترام بذار و حرفشو گوش کن 

اون راهنماییت میکنه 

بهترینها رو برات از خدا میخوام خواهر خوبم 

* فقط خدا *