2777
2789
عنوان

شیطونای دوران دبستان بشتابید😁💣

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 62 پست

راهنمایی رفته بودیم اردو گوشی بردم یکی از اون خودشیرینایه ع.ن‌خور لوم داد

ناظمم گرف وایییییی باورت نمیشه کلههههههه مدرسه رو که رفته بودیم اردو اسیر کردما یه پدری ازشون در اوردم نشستم بیرون کاخ سعدآباد گفتم یاگوشی رو میدی یا تکون نمیخورم ناظمم زنگ زد به مدیر یعنی یه وضعی بود کلی اسیرشون کردم ناظم خرم لج کرد نداد فرداش که مامانم اومد گوشی رو گرف ازشون مدریرم فک‌کرده بود اون یکی همکلاسیمه با باباش دعوا کرد با اون دعوا کرد مامانم آروم‌گوشی رو گرف اومد ناظمم فرداش منو دید با یه لحنی گف گوشی رو گرفتی تو صورتش نگا کردم‌جواب ندادم سوخت😂😂😂😂😂

ولی الان یاد افتاد خندم‌کرف چه کولی بازی در اوردم😂💔🙁🚶‍♀️

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوزم دبیرستانم ولی پارسال    دوستم هی عادت داشت لگد میزد    منم عینک تو جیبم بود و وقتی که لگد زد  منم شروع کردم به لگد   هی و هی د زدم اونم میزد بعد یهو دیدم ناظم وایساده داره نگاه میکنه میگفت بسه و من حواسم به لگد بود 😂      یه قیافه ی خشمگین هم داشت که نگیددد       دیگه بعدش شانس آوردم هیچی نشد      

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  

از یکی از معلما خیلی کینه داشتم

یروز دیدم با مانتو سفید و چسان فسان اومد سرکلاس

ی لحظه به بستنی کاکاویی تو دستم خیره شدم

قبل اینک بیاد کله بستنیو مالیدم ب صندلیش

وقتی بلند شد بره خونه از پشت انگار ریده بود بخودش

قراربود از اداره بیان و معلما جلسه داشتن زنگ اولو گفتن هرمعلمی بره سر تدریسش زنگ بعدی بیان عاغا بچه ها پنیس هارو همون سوزن ته گرد هارو دونه دونه گذاشتن رو صندلی معلم اونم عجله ای اومد نشست سوراخ شد کلا😐😂مانتوش هم خراب شد بعد مدیر اومد گف خانم اشرفی بیاید اخه گفت نه یه مسعله ای پیش اومد نمیشه😂😂بیچاره نمتونس راه برع

‌‌‌‌‌‌        ‌‌   
هنوزم دبیرستانم ولی پارسال    دوستم هی عادت داشت لگد میزد    منم عینک تو جیبم بو ...

😑😂ناظم ما خیلی جیغ جیغو بود و تو کل مدرسه صداش از همه بلند تر بود یا برا همه همینه ؟

😑😂ناظم ما خیلی جیغ جیغو بود و تو کل مدرسه صداش از همه بلند تر بود یا برا همه همینه ؟

نه برای ما بیچاره فقط قیافش اخمو بود     قشنگ چین و چروک معلوم بود     خیلیم به من نزدیک بود انگار تو حلقم بود😂

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  

یه بارم حوصله نداشتم بیام برم حیاط   تو کلاس موندم      بعد انتظامات اومد گفتم یه لحظه الان میرم و بعدش نرفتم     بعد گفت اسمتو بگو مینویسم گفتم  فاطمه اکبر زاده(الکی بود)    بعد یکی لوم داد متاسفانه

خیلی اروم و درسخون بودم🥲

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

سال دوم راهنمایی یه دختر تو مدرسمون خودکشی کرد دیگه رفتن به طبقه سوم مدرسه قدغن شده بود بعد دیگه هیچ تا سال بعد یه بار کلاس کاروفناوری داشتیم رفتیم طبقه سوم خلاصه ما سه تا دوست بودیم یهو رفیقم گف میرم بیرون جیغ میزنم تا بترسن بیان بیرون ما دوتا تو کلاس موندیم اونم رف اجازه گرف رف بیرون 

ما هم منتظر بودیم جیغ بزنه 

جیغ نزد فقط می‌بینیم با یه قیافه ک وحشتناککککککککک ترسیده اومد داخل کلاس گف یه روح دیدم رف تو اون کلاسه (کلاسی هم ک میگف همون کلاسی بود ک دختره ک خودکشی کرده بود توش درس میخوند)خلاصه جیغ و دادددد کل مدرسه ۴۰۰ تا لودن ریختن بیرون میگفتن جن من و اون دوستم هم از خنده فقط زمینو گاز می‌گرفتیم دخترا میگفتن خجالت بکشین اگه خودتون هم بودین میخندیدین هیچی دیگه معلمه از ترس دیگه هیچ وقت طبقه ۳ نفر بعد هم ک فهمیدن دروغ بوده ماجرا نمره انضباط سه تامون رو صفررر رد کرد🤣🤣🤣🤣🤣