2777
2789
عنوان

سیسمونی

352 بازدید | 34 پست

به نظرتون گهواره بگیرم یا از این تختایی که گهواره هم میشن؟

کدومش کاربردی تره؟

خیلی دو دلم میترسم هر کدومو بگیرم پشیمون شم

دوتاشو باهمم نمیتونم بگیرم چون جا ندارم پولمم به دوتاشون نمیرسه میخوام یکیشونو بگیرم

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تخت دختر من از این گهواره ای ها خریدم خوبه .ولی موقع خرید بزرگ بگیر مال دختر من تا هفت ساله بچه توی رشد و دلش میخواد موقع خواب تو تخت خودش غلت بزنه تخت تا دوسال رو نگیری بهتره زود کوچیک میشه باید عوض کنی

تخت پارک بگیر هم جمع میشع هم تا دو سه سالگی میتونی استفاده کنی گار گهواره رو هم میکنه اگر بدت نمیاد ...

خب ام دی افش چه فرقی میکنه؟

از دیوار دلم نمیاد میخوام نو بگیرم

مامانمم میگه همین تختارو بگیر ک تا دوسه سال بتونی استفاده کنی

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

تخت گهواره ای بهترع بنظرم از پسر منم همینه

میگم گهواره‌ش خوبه؟ قشنگ تکون میخوره؟

تا چند وقت استفاده کردی؟

من تخت کنار مادر گرفتم ک حالت گهواره هم داره

تخت پارک ک میگن بهتره اما گرونتره

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
تخت دختر من از این گهواره ای ها خریدم خوبه .ولی موقع خرید بزرگ بگیر مال دختر من تا هفت ساله بچه توی ...

شما گهواره هم جدا گرفتین؟

میترسم کارایی گهواره رو نداشته باشه؟

چون میگن بچه های کولیکی با گهواره آروم میشن

کسی نیست؟😕

تخت گهواره دار منم از اون گرفتم ولی بچم تو تخت نمیخابه فعلا بدون استفاده مونده

عاشقانه ای برای دخترم!😊❤ ‌‌‌‌‌‌‌‌.                                               در سنت من آزادی معنای دیگری دارد.پس تو آزادی!آزاد در اندیشه...آزاد در بیان احساسات...و آزاد از تمام زنجیرهای پوسیده ای که سالهاست گلوی دختران را خفه کرده است!                        تو آزادی برای نشاندن پررنگترین لبخندهای دنیا برروی لبانت!      تو آزادی برای شکستن تمام سدهایی که راه موفقیت تورا میبندن! اما....اما فراموش نکن!همین لبخندهای دلبرانه ات که هوش از سر مادرانه ام می برد،حرمت دارد...!آن را روانه هر که از راه رسید نکن !دنیا را زیبا ببین اما حواست باشدگاهی گرگها هم لباس میش به تن دارند! خوب حواست باشد که احساساتت به تاراج نرود!دخترم،زیبایی تو حرمت دارد. تپش های قلبت را کنترل کن که با هر تعریف از زیبایی تو تندتر نتپد و خون را در گونه های تو نپاشد!دخترم باز هم تو آزادی! اما در سنت من آزادی برای تو نجابت،موفقیت،و اعتماد به نفس واقعی می سازد،مراقب باش که به غرور و عزت نفس تو خدشه ای وارد نشود! آزاد باش اما لطفا به سنت من! آزادی را در بی بند و باری و عقاید روشنفکرانه این روزها اشتباه نگیر،تو آزادی و اینها فقط حرفهای عاشقانه ی یک مادر نگران است.                                                                          همین❤
تخت گهواره ای بهتره  من برا سیسمونی گهواره خریدم بچه دومم که به دنیا آمد بچه اولم نمیزاشت بزار ...

مرسی عزیزم منم همون تختارو میگیرم💋

شما گهواره هم جدا گرفتین؟ میترسم کارایی گهواره رو نداشته باشه؟ چون میگن بچه های کولیکی با گهواره آ ...

حالا از کجا میدونی بچت کولیک داره🤣🤣

عاشقانه ای برای دخترم!😊❤ ‌‌‌‌‌‌‌‌.                                               در سنت من آزادی معنای دیگری دارد.پس تو آزادی!آزاد در اندیشه...آزاد در بیان احساسات...و آزاد از تمام زنجیرهای پوسیده ای که سالهاست گلوی دختران را خفه کرده است!                        تو آزادی برای نشاندن پررنگترین لبخندهای دنیا برروی لبانت!      تو آزادی برای شکستن تمام سدهایی که راه موفقیت تورا میبندن! اما....اما فراموش نکن!همین لبخندهای دلبرانه ات که هوش از سر مادرانه ام می برد،حرمت دارد...!آن را روانه هر که از راه رسید نکن !دنیا را زیبا ببین اما حواست باشدگاهی گرگها هم لباس میش به تن دارند! خوب حواست باشد که احساساتت به تاراج نرود!دخترم،زیبایی تو حرمت دارد. تپش های قلبت را کنترل کن که با هر تعریف از زیبایی تو تندتر نتپد و خون را در گونه های تو نپاشد!دخترم باز هم تو آزادی! اما در سنت من آزادی برای تو نجابت،موفقیت،و اعتماد به نفس واقعی می سازد،مراقب باش که به غرور و عزت نفس تو خدشه ای وارد نشود! آزاد باش اما لطفا به سنت من! آزادی را در بی بند و باری و عقاید روشنفکرانه این روزها اشتباه نگیر،تو آزادی و اینها فقط حرفهای عاشقانه ی یک مادر نگران است.                                                                          همین❤