2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 34 پست
من تخت کنار مادر گرفتم ک حالت گهواره هم داره تخت پارک ک میگن بهتره اما گرونتره

از این ام دی افا هم یه طرفش باز میشه میتونم کنار تخت خودمون بذارم

ولی ترسم از اینه که کار گهواره رو انجام نده بخوام باز گهواره هم بگیرم

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

تخت گهواره دار منم از اون گرفتم ولی بچم تو تخت نمیخابه فعلا بدون استفاده مونده

از کوچیکی نمیخوابید؟ ازش به عنوان گهواره هم استفاده کردی؟

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از این ام دی افا هم یه طرفش باز میشه میتونم کنار تخت خودمون بذارم ولی ترسم از اینه که کار گهواره رو ...

بالاخزه مث گهواره معمولی نیست!

اگه کسی از این ننو ها داره ازش قرض بگیر چون هیجی جای اونا رو نمیگیره. منم فک میکنم آخرش مجبور شم از یکی قرض کنم!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
مث گهواره تکون میخوره دیگه .بعدم دخترم زیاد عادت نداشت تکونش بدم 

ممنونم ک جواب دادین⚘

حالا از کجا میدونی بچت کولیک داره🤣🤣

آخه احتمال میدم😂

چقدر موقع بارداری ذوق سیسمونی خریدنو داشتم

الان ۱۵ روزه بچم بدنیا اومده اصلا نمیتونم بامسولیت بچه کنار بیام هرروزم گریه اس.واسم دعا کنید

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
از کوچیکی نمیخوابید؟ ازش به عنوان گهواره هم استفاده کردی؟

بچم کلا آروم بود کوچیک که بود کنار خودم میخابوندم یکم بزرگتر که شد مثلا شش ماهش شد غلت میزد تو تخت واینمیساد الانم دوسال و نیمشه گاهی میره توش با عروسکاش بازی میکنه خودشو تاب میده😅😅

عاشقانه ای برای دخترم!😊❤ ‌‌‌‌‌‌‌‌.                                               در سنت من آزادی معنای دیگری دارد.پس تو آزادی!آزاد در اندیشه...آزاد در بیان احساسات...و آزاد از تمام زنجیرهای پوسیده ای که سالهاست گلوی دختران را خفه کرده است!                        تو آزادی برای نشاندن پررنگترین لبخندهای دنیا برروی لبانت!      تو آزادی برای شکستن تمام سدهایی که راه موفقیت تورا میبندن! اما....اما فراموش نکن!همین لبخندهای دلبرانه ات که هوش از سر مادرانه ام می برد،حرمت دارد...!آن را روانه هر که از راه رسید نکن !دنیا را زیبا ببین اما حواست باشدگاهی گرگها هم لباس میش به تن دارند! خوب حواست باشد که احساساتت به تاراج نرود!دخترم،زیبایی تو حرمت دارد. تپش های قلبت را کنترل کن که با هر تعریف از زیبایی تو تندتر نتپد و خون را در گونه های تو نپاشد!دخترم باز هم تو آزادی! اما در سنت من آزادی برای تو نجابت،موفقیت،و اعتماد به نفس واقعی می سازد،مراقب باش که به غرور و عزت نفس تو خدشه ای وارد نشود! آزاد باش اما لطفا به سنت من! آزادی را در بی بند و باری و عقاید روشنفکرانه این روزها اشتباه نگیر،تو آزادی و اینها فقط حرفهای عاشقانه ی یک مادر نگران است.                                                                          همین❤
بالاخزه مث گهواره معمولی نیست! اگه کسی از این ننو ها داره ازش قرض بگیر چون هیجی جای اونا رو نمیگیره ...

ننو چیه؟

ننو چیه؟

از این گهواره ها که از این سر تا اون سر خونه میبندن

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
چقدر موقع بارداری ذوق سیسمونی خریدنو داشتم الان ۱۵ روزه بچم بدنیا اومده اصلا نمیتونم بامسولیت بچه ک ...

وای من زایمانم میفته چند روز قبل شروع امتحانای میان ترمم خیلیییی استرس دارم😕

آخه احتمال میدم😂

نوزاد کلا تا سه یا چهار ماهگی خابشون خوب نیست چون روده هاشون کامل نشده نفخ و دل درد و زور زدن رو همشون دارن که بعد اون درست میشن

عاشقانه ای برای دخترم!😊❤ ‌‌‌‌‌‌‌‌.                                               در سنت من آزادی معنای دیگری دارد.پس تو آزادی!آزاد در اندیشه...آزاد در بیان احساسات...و آزاد از تمام زنجیرهای پوسیده ای که سالهاست گلوی دختران را خفه کرده است!                        تو آزادی برای نشاندن پررنگترین لبخندهای دنیا برروی لبانت!      تو آزادی برای شکستن تمام سدهایی که راه موفقیت تورا میبندن! اما....اما فراموش نکن!همین لبخندهای دلبرانه ات که هوش از سر مادرانه ام می برد،حرمت دارد...!آن را روانه هر که از راه رسید نکن !دنیا را زیبا ببین اما حواست باشدگاهی گرگها هم لباس میش به تن دارند! خوب حواست باشد که احساساتت به تاراج نرود!دخترم،زیبایی تو حرمت دارد. تپش های قلبت را کنترل کن که با هر تعریف از زیبایی تو تندتر نتپد و خون را در گونه های تو نپاشد!دخترم باز هم تو آزادی! اما در سنت من آزادی برای تو نجابت،موفقیت،و اعتماد به نفس واقعی می سازد،مراقب باش که به غرور و عزت نفس تو خدشه ای وارد نشود! آزاد باش اما لطفا به سنت من! آزادی را در بی بند و باری و عقاید روشنفکرانه این روزها اشتباه نگیر،تو آزادی و اینها فقط حرفهای عاشقانه ی یک مادر نگران است.                                                                          همین❤
بچم کلا آروم بود کوچیک که بود کنار خودم میخابوندم یکم بزرگتر که شد مثلا شش ماهش شد غلت میزد تو تخت و ...

عزیزم🤩😂

وای من زایمانم میفته چند روز قبل شروع امتحانای میان ترمم خیلیییی استرس دارم😕

ان شاالله زایمان راحتی داشته باشی و دچار افسردگی نشی به حق این ماه 

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
از این گهواره ها که از این سر تا اون سر خونه میبندن

آهاا منم شنیدم خیلی خوبن ولی اگه بخوام باید بخرم چون فامیلامون کسی نداره ک بگیرم ازشون