سلام من ماه قبل۱۷ام پری شدم برج۱۱سقط داشتم دوماهه بعد از تشکیل قلب ،توقف رشد داشت....حالا ماه قبل ۱۷ام پری شدم و حلوگیری با کاندوم داشتم حالا از زمانی که پریودیم قط شد همش دل درد دارم....و نزدیکی بدون جلوگیری بعد از قطع پریودی داشتم حالا که ۵ام فک کنم حدود ۴, ۵روزه همش خوابم میاد دارم دیوونه میشم ....گرسنمه....شکمم اصلا انگار میخوام پریود بشم....سینه هامم ورم کرده و چند روز پیشم یه شب تب کردم....و خوب شدم و مجددا یه روز تب کردن وخوب شدم و استخونام درد میکنن.....در ضمن ماه قبل خونریزیم خیلی کم بود و اینکه کلا من خونریزیم شدیده همیشه....و اینکه دیگه....بزارید فک کنم چه علائم دیگه ای دارم😆😆اها دردم تیر میکشه به مقعدم دقیقا دردهای اوایل بارداری رو دارم که باردار بودم این دردا رو داشتم که وقتی میشینم درد دارم ....ولی با این تفاوت که از حدود بیشتر از دوهفته زمان تخمک گذاری این علائم رو داشتم تا به الان....که حدود۱۱روز به پریم مونده....راستی قرص مدرکسی پروژسترونم استفاده میکنم............
سوال اصلی.....آیا کسی بوده این موقع علائم بارداری سراغش اومده باشه؟دو هفته قبل پریودی؟؟؟؟؟ممنون میشم پاسخ بدید😘😘😘😘😘😘😘ترخدا جواب بدید اگه تحربه دارید فعلا نه آزمایش نه بی بی چک بارداری رونشون میده