2777
2789
عنوان

علائم بارداری دو هفته قبل از موعد

3576 بازدید | 19 پست

سلام من ماه قبل۱۷ام پری شدم برج۱۱سقط داشتم دوماهه بعد از تشکیل قلب ،توقف رشد داشت....حالا ماه قبل ۱۷ام پری شدم و حلوگیری با کاندوم داشتم حالا از زمانی که پریودیم قط شد همش دل درد دارم....و نزدیکی بدون جلوگیری بعد از قطع پریودی داشتم حالا که ۵ام فک کنم حدود ۴, ۵روزه همش خوابم میاد دارم دیوونه میشم ....گرسنمه....شکمم اصلا انگار میخوام پریود بشم....سینه هامم ورم کرده و چند روز پیشم یه شب تب کردم....و خوب شدم و مجددا یه روز تب کردن و‌خوب شدم و استخونام درد میکنن.....در ضمن ماه قبل خونریزیم خیلی کم بود و اینکه کلا من خونریزیم شدیده همیشه....و اینکه دیگه‌‌....بزارید فک کنم چه علائم دیگه ای دارم😆😆اها دردم تیر میکشه به مقعدم دقیقا دردهای اوایل بارداری رو دارم که باردار بودم این دردا رو داشتم که وقتی میشینم درد دارم ....ولی با این تفاوت که از حدود بیشتر از دوهفته زمان تخمک گذاری این علائم رو داشتم تا به الان....که حدود۱۱روز به پریم مونده....راستی قرص مدرکسی پروژسترونم استفاده میکنم............

سوال اصلی.....آیا کسی بوده این موقع علائم بارداری سراغش اومده باشه؟دو هفته قبل پریودی؟؟؟؟؟ممنون میشم پاسخ بدید😘😘😘😘😘😘😘ترخدا جواب بدید اگه تحربه دارید فعلا نه آزمایش نه بی بی چک بارداری رو‌نشون میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو هفته قبل موعد تخمک گذاریه

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
ببخشید بعد از پریودی مگه تخمک گذاری نیست؟؟واسم سواله

از خود روز پریودی حساب کنی (یعنی همون ۷روز اول پریودیم حسابه)تا تقریبا روز۱۴ام تخمک‌گذاری اتفاق می افته

دو هفته قبل از پریود زمان تخمک گذاریه،من موقع تخمک گذاریم هم حالت تهوع خفیف می‌گرفتم هم تیر کشیدن زی ...

آره گفتی حالت تهوع شدید داشتم این علائم رو نگفته بودم و سوزش سر دل و همش هی گشنم میشه دقیقاااا تو بارداری برج۱۱هم همین علائم رو داشتم.....و همش احساس میکنم میخوام آروغ بزنم ولی نمیشه باد رو گلوم گیر کرده

از خود روز پریودی حساب کنی (یعنی همون ۷روز اول پریودیم حسابه)تا تقریبا روز۱۴ام تخمک‌گذاری اتفاق می ا ...

من این ماه اقدام بودم یه هفته مونده به پریودیم بعد از غذا حالت تهوع دارم و یه خورده ترشح اینا نشونه ی چیه؟

من این ماه اقدام بودم یه هفته مونده به پریودیم بعد از غذا حالت تهوع دارم و یه خورده ترشح اینا نشونه ...

شما فقط یکم حالت تهوع داشتی چی بگم با کلی علائم....معلوم نیس وی هستن....

آره گفتی حالت تهوع شدید داشتم این علائم رو نگفته بودم و سوزش سر دل و همش هی گشنم میشه دقیقاااا تو با ...

نمیشه به علائم اعتنا کرد،من علائمی ک زمان تخمک گذاری داشتم ،با علائم قبل از پریودم،با ماهی ک باردار بودم تقریبا شبیه هم بود

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
نمیشه به علائم اعتنا کرد،من علائمی ک زمان تخمک گذاری داشتم ،با علائم قبل از پریودم،با ماهی ک باردار ...

خب علائم تخمک گذاریت ادامه داشت تا الان؟؟؟همین الان که باهاتون حرف میزنم گیج خوابم میخوام بخوابم و تازه هم بیدار شدم

خب علائم تخمک گذاریت ادامه داشت تا الان؟؟؟همین الان که باهاتون حرف میزنم گیج خوابم میخوام بخوابم و ت ...

نه همون دو سه روز بود،بعد ی  ده روزی خوب بودم تا نزدیک پریودم میشد

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞