2777
2789
عنوان

عذاب وجدان ولم نمیکنه

380 بازدید | 36 پست

لطفا کمکم کنید دوروزه روزه عذاب وجدان دارم  

من کسی که تا حالا به کسی تو هین نکرده بودم دل کسی رو نشکسته بودم  نمیدونم چطور شد که دل یه نفر رو شکستم دو روزه مثل روح میچرخم فقط 

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو از دلش دربیار

اون شخص یه اقاس نمیدونم خجالت میکشم یا چیزی دیگه روم نمیشه

حالم از خودم بهم میخوره حرف از امام حسین میزنم ولی دل کسی ر  شکستم

من تا حالا با هیچ کسی ارتباط عاشقانه نداشتم بعد سه شب  پیش تو تل میچرخیدم یه آقایی که فقط میدونم همشهری خودمه بهم پیشنهاد آشنایی داد  که اگه شد ازدواج کنیم 

خوشم اومد ازش برای اولین بار خواستم به کسی اعتماد کنم قبول کردم 

اون فقط گفت من روستا زندگی میکنم کارم شهر هستش با یه غروری که نمیدونم از کجا اومد بهش گفتم من دارم دوره میبینم شرکت کار کنم و فلان من آدم روستا زندگی کردن نبستم اون هم مظلوم هیچی نگفت الان احساس میکنم از بالا نگاه کردم شخصیتش رو له کردم 

دوسش داری

خوشم میاد ازش میدونی چیه من تا الان با کسی نبودم اگه با کسی هم بحث کردم مقصر خودش بود با اون حال بازم حواسم بود دلش نشکنه ولی واسه این آقا اولین باره عذاب وجدان شدید گرفتم نه میتونم برم عذر خواهی کنم نه چیزی

من تا حالا با هیچ کسی ارتباط عاشقانه نداشتم بعد سه شب  پیش تو تل میچرخیدم یه آقایی که فقط میدون ...

ن خیلی بزرگش کردی واسه خودت اونقدرا اشتباه نکردی،،،نظرتو گفتی ک نمیتونم روستا زندگی کنم 

خریت و غرور کاذبم من مغرور نیستم ذاتا اون شب نمیدونم چی شد مغرور شدم دلش رو شکستم دارم میمیرم از عذا ...

اگ با غرور گفتی میشع گناه،،،،،از خدا بخا ببخشه،،،یجوری ک نفهمه از دل طرف دربیار

مگه چیکار کردی خب بگو

کلا واسه آشنایی قرار بود باهم باشیم من گفتم هزچی هست اول بگو بعدا مشکلی پیش نیاد از دروغ و خیانت متنفرم شاید با هرچیزی راه بیام ولی با خیانت نه اولین بار میخوام با کسی آشنا بشم و اعتماد کنم  گفت مشکلی نداری تو روستا زندگی کنی گفتم چرا مگه تو شهر ما نیستی گفت کارم اینجاس خودم بچه روستام گفتم نمیشه بیای اینجا گفت اونجا خونه ساختم هزینه کردم اگه بشه هم نمیتونم بیام گفتم وابسته خانوادگی گفت آره منم با غرور نمیدونم از کجا اومد گفتم دارم دوره میگذرونم باید تو یه شرکت کار کنم